Κατσανδρή: «Η Βρέττω είναι μια από τις πολύ ευτυχισμένες και δημιουργικές στιγμές στην τηλεόραση»
Showbiz

Κατσανδρή: «Η Βρέττω είναι μια από τις πολύ ευτυχισμένες και δημιουργικές στιγμές στην τηλεόραση»

Η Βρεττώ του «Αυτή η νύχτα μένει» παραδέχεται ότι ο ρόλος της είναι μια από τις πολύ ευτυχισμένες και δημιουργικές στιγμές στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα η Μαρία Κατσανδρή μιλά για την αγάπη της για τον κινηματογράφο και την Άπω Ανατολή.

Πώς αισθάνεστε κάθε φορά που αποχαιρετάτε ένα χαρακτήρα με τον ποιο συμπορευτήκατε για αρκετό καιρό;

«Συνήθως είναι ανάμεικτα τα αισθήματα. Άλλες φορές λέω «ωραία, πάμε παρακάτω» και άλλες, αν ο ρόλος με έχει μάθει πράγματα για τον ίδιο μου τον εαυτό, τον κρατώ μέσα μου και το διαχειρίζομαι. Διαχειρίζομαι τη γνώση που έχω πάρει. Και η Βρεττώ είναι ένας τέτοιος ρόλος. Για εμένα είναι μια από τις πολύ ευτυχισμένες και πολύ δημιουργικές στιγμές στην τηλεόραση».

katsandri-nyxta.jpg

Τηλεόραση βλέπετε;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνω. Εάν όμως με ενδιαφέρει κάτι, το βλέπω στο web TV»

Τι παρακολουθείτε συνήθως;

«Τους φίλους μου στα σίριαλ. Τα κριτήριά μου είναι συναισθηματικά κυρίως. Αλλά αν έχω ακούσει για μια καλή σειρά, θα τη δω».

katsandri-(2).jpg

Σας έχουν προσελκύσει οι πλατφόρμες;

«Εχω NETFLIX και CINOBO, όπου βλέπω κυρίως ταινίες. Πέρα από το ότι αγαπώ πολύ τον κινηματογράφο, είναι ένα σχολείο για μένα. Βλέπω πώς παίζουν, τι κάνουν ηθοποιοί που θαυμάζω. «Κλέβω», είμαι... κλέφτρα. Αγαπώ τις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά δεν έχω το χρόνο. Στις πλατφόρμες, βρίσκω ταινίες που μπορεί να μην τις είχα πάρει καν χαμπάρι όταν προβλήθηκαν στο σινεμά και ορισμένες είναι εξαιρετικές».

katsandri-(1).jpg

Μιας και αναφερθήκατε στο NETFLIX, διαθέτει σειρές από πολλές χώρες.

«Ακριβώς, κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Θέλω να βλέπω καινούργια πράγματα, διαφορετικές ερμηνείες - και εννοώ νέους ηθοποιούς. Το «καλό» που μου έκανε το lockdown είναι ότι τα ξεψάχνισα όλα. Πλέον δηλώνω fan του κορεάτικου σινεμά και των κορεάτικων σειρών. Με ενδιαφέρει τι ψάχνει ο κόσμος, πώς διαχειρίζεται την εποχή που ζούμε. Και θέλω κάποια στιγμή να πάω στην Άπω Ανατολή κυρίως στην Ιαπωνία», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved