Διακοπές στη Μήλο για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη -Οι όμορφες φωτο που δημοσίευσε
Showbiz

Διακοπές στη Μήλο για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη -Οι όμορφες φωτο που δημοσίευσε

Ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε μοιράστηκε με τους ακολούθους του κάποιες όμορφες φωτογραφίες από την πρόσφατη απόδρασή του με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη στη Μήλο.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν μια αξιολάτρευτη οικογένεια και συχνά αναρτούν φωτογραφίες από την όμορφη καθημερινότητα που έχουν με τα παιδιά τους.

rouvas-(4).jpg

Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και τα τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει να μένουν εκτός πόλης, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, όπου διατηρούν το δικό τους κτήμα, το δικό τους μποστάνι.

rouvas-(5).jpg

Ο Σάκης Ρουβάς άλλωστε έχει κατά καιρούς δηλώσει πως προτιμά τα παιδιά του να μεγαλώνουν δίπλα στη φύση και οι δημοσιεύσεις του αποδεικνύουν πως ήταν η καλύτερη απόφαση που έχει πάρει ποτέ.

7ef835c6-sakis-rouvas-sintagi.jpg

Ο ιδιαίτερα ενεργός στα social Σάλης Ρουβάς αυτή τη φορά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως επισκέφθηκε μαζί την Κάτια Ζυγούλη το νησί της Μήλου.

ROUVA - 1

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς σε Instagram Story φαίνεται το υπέροχο γαλάζιο τοπίο ενώ σε επόμενο στιγμιότυπο ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, Κάτιας Ζυγούλη.

rouvas.JPG

Οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους ενώ οι fan pages του τραγουδιστή αναδημοσίευσαν τις εν λόγω φωτό στα social media αναδεικνύοντας ως αγαπημένο τους στιγμιότυπο αυτό στο οποίο το ζευγάρι ποζάρει μαζί.

Δείτε παρακάτω τις φωτό που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved