Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι εξωτικές διακοπές στο Σεν - Τροπέ και το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της
Showbiz

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι εξωτικές διακοπές στο Σεν - Τροπέ και το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από το Σεν -Τροπέ και οι διαδικτυακοί της φίλοι παρατήρησαν εκτός των άλλων και το τρυφερό φιλί που έδωσε η παρουσιάστρια στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Η Βίκυ Καγιά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Συχνά αναρτά φωτογραφίες και βίντεο και με αυτόν τον τρόπο κρατά επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι πάντα σχολιάζουν τις δημοσιεύσεις της και την θαυμάζουν.

Πολλές φορές την έχουμε δει να ποζάρει με τον αγαπημένο της, τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά. Στις 18 Ιουλίου του 2024 η Βίκυ Καγιά κι ο Ηλίας Κρασσάς, θα κλείσουν δέκα χρόνια γάμου και μοιάζουν να είναι πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι από ποτέ.

krasas-kagia.jpg

Σε πρόσφατο post της η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν το Σεν-Τροπέ για τις διακοπές τους και από το φωτογραφικό άλμπουμ και μόνο συμπεραίνουμε ότι εκεί πέρασαν αξέχαστες στιγμές.

Το Σεν-Τροπέ βρίσκεται στη νότια Γαλλία, δυτικά της Νίκαιας και ανατολικά της Μασσαλίας ενώ αποτελεί ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Kagia-Krassas.jpg

Σχετικά με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα τοπία και τα πιάτα από το δείπνο τους ενώ την είδαμε να δίνει και ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, κάτι που έθιξαν και οι ακόλουθοί της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved