Η εξομολόγηση του Άγγελου Λάτσιου: «Μέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή μου έμαθα πολλά»
Showbiz

Η εξομολόγηση του Άγγελου Λάτσιου: «Μέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή μου έμαθα πολλά»

Ο Άγγελος Λάτσιος, πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ανέβασε προ ημερών μία ιδιαίτερη και γεμάτη νόημα ανάρτηση η οποία και αποδεικνύει ότι είναι ένας νέος με πολλά όνειρα για το μέλλον και ξέρει να στέκεται δυνατά στα πόδια του. 

Ο 20χρονος γιος της όμορφης παρουσιάστριας, φαίνεται πως έχει μία λατρεία για τη φύση και γι' αυτό και περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου, είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι, στην Άνδρο, που αποτελεί τον επίγειο παράδεισο και για την Ελένη Μενεγάκη.

Είναι το νησί που επισκέπτεται η παρουσιάστρια κάθε φορά που θέλει να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει. Εκεί έχει επενδύσει επιχειρηματικά και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος και μάλιστα ο Άγγελος πέρυσι, μαζί με τη σύντροφό του Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, είχαν εγκατασταθεί στο νησί όπου και δούλευαν ως σερβιτόροι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Onar.

Τώρα που καλοκαίριασε ειδικά, ο Άγγελος Λάτσιος περνάει περισσότερο χρόνο εκεί. Προσφάτως λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία από κάποιον λόφο, πιθανότατα στο νησί και έγραψε μέσα σε αυτή:

«Μέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή μου έμαθα πολλά. Αυτό που θα κρατήσω για πάντα όμως είναι να δουλεύω για μακροπρόθεσμους στόχους των οποίων η διαφορά δε φαίνεται σε μια ή δυο μέρες αλλά σε ένα ή δυο χρόνια θα είναι μεγάλη».

Προφανώς, ο νεαρός Άγγελος Λάτσιος έχει καταλήξει στις αποφάσεις ζωής που θέλει να πάρει και ήταν κάτι που ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved