Ζαμπίδης – Ντάσιου: Σήμερα ο γάμος και η βάφτιση των διδύμων στη Λίμνη Βουλιαγμένης
Showbiz

Ζαμπίδης – Ντάσιου: Σήμερα ο γάμος και η βάφτιση των διδύμων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Ευτυχισμένες στιγμές για όλη την οικογένεια Ζαμπίδη σήμερα μιας που το ζευγάρι παντρεύεται και βαφτίζει τα δίδυμα παιδιά του.

Ο γάμος αλλά και η βάφτιση θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (17-06) στη Λίμνη Βουλιαγμένης με τους δυο γονείς να έχουν ετοιμάσει τα πάντα ώστε τόσο οι ίδιοι και τα δίδυμα κορίτσια τους όσο και οι καλεσμένοι τους να περάσουν υπέροχα.

zabidis-(6).jpg

Κοντά τους θα έχουν αγαπημένα τους πρόσωπα ενώ μετά τα δυο μυστήρια θα ακολουθήσει γλέντι.

«Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας», είχε αποκαλύψει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

zabidis-(2).jpg

«Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα. Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά», είχε αποκαλύψει για τη γνωριμία με την σύντροφό του σε συνέντευξή του ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ για την πατρότητα έχει πει: «Τα παιδιά είναι τεράστιο «σχολείο» και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα κι όταν κλαίνε τα μωράς τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω ”μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ”»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved