Showbiz

Το ξέσπασμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη:«Έπρεπε να παρέμβει το ΣΕΗ... Τι θα πει δηλαδή με τους followers;»

Gossip-tv Team

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και ήταν καταπέλτης για όλα όσα ακούγονται, ότι δηλαδή θιασάρχες και παραγωγοί επιλέγουν ηθοποιούς ανάλογα με το πόσο πολλούς followers έχουν... 

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος έχει περάσει και από την παρουσίαση, σχολίασε: «Καμία τελεία δεν υπάρχει για την παρουσίαση. Εγώ είμαι πάντα διαθέσιμος, μου αρέσει πολύ αυτό. Η τελευταία εκπομπή με τις συνεντεύξεις ήταν απολύτως δική μου ιδέα όπως δικό μου ήταν και το κόνσεπτ.

Μάλιστα, από ότι ξέρω, ήταν από τις λίγες εκπομπές η οποία δεν στηρίχθηκε σε ένα ήδη υπάρχον φορμάτ. Ήταν λίγο ιδιαίτερο αλλά ατύχησε γιατί πήγαν και την έπαιξαν μες στο καλοκαίρι, μόλις άνοιξε από την καραντίνα η εστίαση και πήγαν στράφι όλα αυτά. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε αυτό».

mixailidis.jpg

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης που το φετινό καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην κορυφαία επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι φάση πάλι ρε?» συνέχισε λέγοντας: «Ήταν αυτονόητο ότι έπρεπε να παρέμβει (σ.σ. το ΣΕΗ), αυτό είναι αθλιότητα.

Δηλαδή δεν μπορεί για έναν άνθρωπο το κριτήριο να είναι αν θα κουβαλάει κάποιους μαζί του. Είναι σαν τους ψηφοφόρους με τους δημάρχους. «Τον κατεβάζουμε δήμαρχο γιατί έχει μεγάλο σόι και θα πάρει ψήφους» ή «θα τον βάλω δημοτικό σύμβουλο» που λένε. Τι θα πει δηλαδή με τους followers;».

Ο ίδιος κατέληξε: «Καλά κάνουν και να έχουν followers αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη δουλειά μας; Καταλαβαίνω ότι γίνεται εκ του πονηρού αλλά είναι μάλλον αθλιότητα θα έλεγα. Για τη δουλειά είναι αν κάποιος μπορεί πολύ καλά να παίξει τον ρόλο. Όλα τα άλλα είναι άσχετα με την δουλειά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved