Showbiz

Ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία της οικογένειάς του

Gossip-tv Team

Την απίστευτη ιστορία της οικογένειάς του μοιράστηκε ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή της γιαγιάς και του παππού του όταν η Ζωή Κρονάκη ρώτησε την άποψή του σχετικά με το γεγονός ότι τελευταία όλο και περισσότεροι επώνυμοι αποκαλύπτουν τις πρώτες σχέσεις που είχαν συνάψει.

«Δεν θα έλεγα ποτέ ποιο είναι το πρώτο μου κορίτσι. Καταρχήν δεν αφορά κανέναν. Αν εκείνη την εποχή λεγόταν το κορίτσι σου ή η αγαπημένη σου. Είναι πολύ ιδιωτικά και ιδιαίτερα αυτά τα πράγματα για να τα κουβεντιάζει κανείς δημόσια. Δεν είναι καθόλου του δικού μου χαρακτήρα», απάντησε.

«Ασχολούμαι με το πίσω μέρος της οικογένειάς μου, τις καταβολές μου και έχω ήδη καταγράψει πάρα πολλά πράγματα. Μέσα στο κεφάλι μου υπάρχει το βιβλίο, το οποίο αρχίζει από το 1887 όπου υπήρχε η γέννηση του πατέρα μου. Έχω καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη», αποκάλυψε και μίλησε για την ιστορία του παππού και της γιαγιάς του.

«Εκείνη την εποχή οι Έλληνες και οι Τούρκοι είχαν αρμονικιή σχέση. Δεν ήταν εχθροί. Όταν κατάλαβαν η οικογένεια της γιαγιάς ότι είχε σοβαρό δεσμό με τον Τούρκο παππού, τις είπαν τι γίνεται αυτός είναι Οθωμανός, είναι μουσουλμάνος. Θα αλλαξοπιστήσεις εσύ; Άρχισε η οικογενειακή κόντρα έξω από τα παιδιά. Εκείνοι συναντιόντουσαν, βλεπόντουσαν, ήταν τρυφερούδια και εκεί πάνω έκαναν και τη μάνα μου. Όταν έγινε κι αυτό γνωστό υπήρξε ένας τρόμος, δεν ήταν εύκολο, τι πήγαινε πέταξέ το; Άρχισε μια αντιπαλότητα, μια κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι και είπε ο παππούς στη γιαγιά μου, φύγε μη σε ξαναδώ. Τον έπιασε το αντίθετο. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα».

khalkias.jpg

«Η γιαγιά μου, η αδερφή της και η μητέρα της δεν θα βγουν ποτέ από τη μνήμη, την εικόνα γιατί ήταν οι τρεις μαμάδες μας, που μας μεγάλωσαν και που είχαμε απόλυτη ανάγκη την κάθεμία, γιατί η καθεμία έκανε μια ξεχωριστή δουλειά ανατροφής και είναι συνδεδεμένο όλο αυτό», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved