Η Σοφία Παυλίδου με ολόσωμο μαγιό στην παραλία σε καλοκαιρινό και ανέμελο mood!
Showbiz

Η Σοφία Παυλίδου με ολόσωμο μαγιό στην παραλία σε καλοκαιρινό και ανέμελο mood!

Η Σοφία Παυλίδου έκανε μια «τολμηρή» ανάρτηση στο Instagram. Πόζαρε με δύο στιλάτα ολόσωμα μαγιό και μας έδειξε τις υπέροχες καλοκαιρινές φωτο της που μας ξεσήκωσαν για παραλία!

Παρά τον άστατο και συννεφιασμένο καιρό των τελευταίων ημερών, η Σοφία Παυλίδου τόλμησε και μας έβαλε όλους σε ένα απόλυτο καλοκαιρινό mood. Το σαββατοκύριακο η ηθοποιός βρέθηκε στην παραλία και φωτογραφήθηκε με δύο πολύ στιλάτα ολόσωμα μαγιό.

sofia-pavlidou-magio-(1).jpg

Η Σοφία Παυλίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και τα διάφορα επαγγελματικά της project.

Επίσης, διατηρεί και μια πολύ εντυπωσιακή σιλουέτα, για την οποία έχει αρχίσει να φροντίζει πιο εντατικά από το 2008, όπως έχει δηλώσει η ίδια.

«Από το 2008 άρχισα να ασχολούμαι με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχή, τον νου και το σώμα μου. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τη φιλαρέσκεια, το “θέλω να είμαι ωραία”.

sofia-pavlidou-magio-(3).jpg

Ασχολήθηκα πολύ με τη διατροφή γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αυτό που βάζουμε μέσα μας μας επηρεάζει και στο συναίσθημα και το μυαλό μας. Και συνειδητοποίησα ότι οφείλουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε αυτά που θέλει η καρδιά μας» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

sofia-pavlidou-magio.jpg

Το ένα μαγιό με το οποίο φωτογραφήθηκε η ηθοποιός είναι μαύρο, με σκισίματα στα πλάγια και λεπτομέρεια στο κάτω μέρος και αναδεικνύει το σώμα της, ενώ το δεύτερο είναι σε ένα φλοράλ μαγιό με μια εντυπωσιακή πλάτη.

sofia-pavlidou-magio-(2).jpg

Η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της, οι οποίοι της άφησαν πολλά like και σχόλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved