Μαλέσκου: Στην πρώτη έξοδο μετά τον τοκετό με μάξι μαύρο φόρεμα είδαμε την αδυνατισμένη σιλουέτα της
Showbiz

Μαλέσκου: Στην πρώτη έξοδο μετά τον τοκετό με μάξι μαύρο φόρεμα είδαμε την αδυνατισμένη σιλουέτα της

Υπέροχη η Ιωάννα Μαλέσκου στην έξοδό της. 

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν από περίπου δυο μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου και ζει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της.

Η Ιωάννα περίμενε με λαχτάρα την έλευση της μικρούλας, η οποία πλέον αποτελεί τη μοναδική της προτεραιότητα. Πριν από μερικές ημέρες η όμορφη παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της έξοδο και η εμφάνισή της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς όπως θα δεις κι εσύ στη φωτογραφία που ανέβασε έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

maleskou-(5).jpg

Η Ιωάννα επέλεξε για την πρώτη της έξοδο μετά τον ερχομό της μικρής της, ένα υπέροχο μάξι μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τη αδυνατισμένη σιλουέτα της. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να κάνει χιούμορ, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Βγήκα η μάνα μετά από πολύ καιρό. Δεν γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος που λένε, άνοιξαν βέβαια οι ουρανοί. Η χαρά μου δεν κρύβεται»

Δες τη φωτογραφία στη gallery

«Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ! (γέλια) Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν - προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη», είχε πει η ίδια μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved