Δέσποινα Καμπούρη: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της! Οι έντονες στιγμές και ο κεραυνοβόλος έρωτας
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της! Οι έντονες στιγμές και ο κεραυνοβόλος έρωτας

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η παρουσιάστρια και συνεργάτιδα της εκπομπής Πάμε Δανάη, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την τρυφερή σχέση και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, αποκαλύπτοντας πως αντιδρά στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς την έχουν «χωρίσει».

kampouri-(3).jpg

Ο άνθρωπος της ζωής σου ήταν και παραμένει αδιαμφισβήτητα ο Βαγγέλης Ταρασιάδης. Είστε ζευγάρι από το 2009.

Με τον Βαγγέλη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Από την αρχή της γνωριμίας μας καταλάβαμε πως είμαστε ερωτευμένοι και θα είμαστε μαζί. Προφανώς ένα ζευγάρι που είναι μαζί τόσα χρόνια περνάει από διάφορα στάδια, αλλά σε στιγμές έντονες που περνάμε με τον Βαγγέλη δεν ξεχνάμε ποτέ πόσο πολύ έχουμε αγαπηθεί. Πρέπει να παλεύεις για μια μεγάλη αγάπη.

kampouri-(1).jpg

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι χωρίζετε.

Αν σου πω ότι δεν με αγγίζουν, θα με πεις πολύ αναίσθητη; Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι καλά στο σπίτι μου. Ακόμη όμως και αν στο μέλλον δεν είμαι, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Το δαιμονοποιούμε το διαζύγιο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω μας που έκαναν οικογένειες, αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν με το ταίρι τους και επέλεξαν πολιτισμένα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Προσωπικά θέλω να πιστεύω στο «για πάντα». Όσο εγώ, ο άντρας μου και τα παιδιά μου είμαστε καλά, ας λένε και ας γράφουν ό,τι θέλουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved