Βασίλης Μπισμπίκης: Ξεσήκωσε και πάλι με το βαρύ ζεϊμπέκικο στη συναυλία του «Αυτή η νύχτα μένει»
NDP photo agency
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Ξεσήκωσε και πάλι με το βαρύ ζεϊμπέκικο στη συναυλία του «Αυτή η νύχτα μένει»

H σειρά του Alpha ''Αυτή η Νύχτα Μένει'' ολοκληρώνει τον κύκλο της και το γιόρτασε με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Πέτρας όπου ζωντάνεψε το ''Όνειρο''. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν εκεί και έδωσε ρέστα με το βαρύ του ζεϊμπέκικo επάνω στη σκηνή!

Το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στη μεγάλη συναυλία του ''Αυτή η νύχτα μένει'' που έλαβε χώρα στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη.

Istories-*-Instagram-Google-Chrome-2062023-42137-mm.jpg

Ο Βασίλης Μπισμπίκης που πάντα διασκεδάζει με την καρδιά του βρέθηκε πάνω στο κέφι και την ώρα που τραγουδούσε ο Στέλιος Διονυσίου, ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, όπως εκείνο που είχε χορέψει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή και σχολιάστηκε από τους πάντες.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-42609-mm.jpg

«Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου. Είναι ένα πάρτι που γίνεται για τη σειρά που τελειώνει. Ήμασταν με τους φίλους μας, με τους ηθοποιούς δηλαδή που συνεργαστήκαμε και ήμασταν κάθε μέρα μαζί , μια οικογένεια. Ήταν ένα πάρτι για εμάς και ο κόσμος συμμετείχε μέσα σε αυτό το πάρτι, οπότε ένιωθα σαν να είμαι στο σπίτι μου, μαζί με τους φίλους μου», δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Istories-*-Instagram-Google-Chrome-2062023-42441-mm.jpg

«Νιώθεις μια θλίψη κάθε φορά που τελειώνει μια συνεργασία ή με ανθρώπους που έχεις γνωρίσει, αλλά αυτό είναι το θέατρο, αυτό είναι ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, και αυτό είναι και το ωραίο, ότι κάθε φορά συνεργάζεσαι με άλλους ανθρώπους, δένεσαι… That’ life. Δεν με αγχώνει το επόμενο βήμα. Διακοπές θέλω να κάνω, να ξεκουραστώ», πρόσθεσε επίσης.

Σημειώνεται ότι η αγαπημένη του, η Δέσποινα Βανδή δεν ήταν εκεί να τον απολαύσει γιατί βρισκόταν στα MAD VMA στα οποία μετέβη στη συνέχεια και ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved