Το απόλυτο hit από τους REC - Μας ταξιδεύουν ως την COPACABANA - Αποκλειστικές φωτό από τα γυρίσματα
Elias John
Showbiz

Το απόλυτο hit από τους REC - Μας ταξιδεύουν ως την COPACABANA - Αποκλειστικές φωτό από τα γυρίσματα

Οι REC, τo No1 Urban Pop συγκρότημα της χώρας, επιστρέφουν με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και ολοκαίνουριο τραγούδι. "COPACABANA" ο τίτλος του νέου summer hit των REC και το σίγουρο είναι πως θα γίνει το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού.

Ο Άρης, η Ξένια και ο Mike για πρώτη φορά συνεργάζονται με τους hit makers "ARCADE" και το "COPACABANA" αναμένεται να βάλει τη δική του σφραγίδα σε κάθε καλοκαίρι μας από εδώ και στο εξής.

rec-(5).jpg

Το fresh music video του "COPACABANA" σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην πανέμορφη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στα Νέα Στύρα, όπου είναι ο αγαπημένος τόπος του frontman και παραγωγού του συγκροτήματος, Άρη Λουμάκη.

rec-(6).jpg

Ο ίδιος έκανε την συγκεκριμένη επιλογή καθώς θέλει τόσο να αναδείξει την ομορφιά της Εύβοιας όσο και αν αποδείξει μέσα από αυτό πως η Ελλάδα μας έχει το πιο όμορφο καλοκαίρι.

rec-(2).jpg



Το "COPACABANA" έχει τη δύναμη να σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα και να χορέψεις με την καρδιά σου.

rec-(4).jpg

Με έντονα και ανεβαστικά στοιχεία, θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στην πιο ωραία παραλία του κόσμου, παρέα με τους φίλους σου και το αγαπημένο cocktail σου στο χέρι.

rec-(3).jpg

Το καλοκαίρι έφτασε και οι REC με το "COPACABANA" είναι εδώ για να το απογειώσουν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved