Μπόμπα: Βγήκε ραντεβού με τον Σάκη στην Αντίπαρο και το top της μαγνήτισε τα βλέμματα
Showbiz

Μπόμπα: Βγήκε ραντεβού με τον Σάκη στην Αντίπαρο και το top της μαγνήτισε τα βλέμματα

Στην Αντίπαρο απολαμβάνει το καλοκαίρι της η Χριστίνα Μπόμπα μιας που ακόμη το σπίτι της στην Αθήνα είναι υπό κατασκευή.

Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, παρέα με τις δίδυμες κόρες τους, περνούν μοναδικές στιγμές και φυσικά κάθε τέλος της εβδομάδας περιμένουν και τον μπαμπά Σάκη να τους επισκεφτεί αφού εκείνος έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος καθώς πηγαινοέρχεται ώστε να επιβλέπει τις εργασίες στο σπίτι ενώ πραγματοποιεί και γυρίσματα για το νέο κύκλο του Dragons’ Den.

d322fd62-xristina-mpompa-kores-6.jpg

Αυτή τη φορά το ζευγάρι βγήκε… «ραντεβού», όπως έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα και η εμφάνισή της στην Αντίπαρο ήταν μαγευτική.

Επέλεξε να συνδυάσει το wide leg τζιν παντελόνι της με τοπ σε nude απόχρωση και με κόψιμο που κολακεύει ιδιαίτερα το μπούστο της. Στους ώμους της έριξε ένα λευκό λινό πουκάμισο και κάπως έτσι έκανε το ιδανικό look για χαλαρή βραδινή βόλτα στο νησί!

Δες την στη gallery

«Όταν γέννησα, ήταν συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα, όλο μου το mentality. Εκτός του ότι ήρθε αυτή η καταιγιστική αγάπη για τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά. Τα έκανα όλα φιλικά προς μένα, ήταν μεγάλη αλλαγή.

Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι που έπρεπε να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ, έκλαιγαν και τα δυο και δεν ήξερα ποιο να πρωτοθηλάσω… εκεί έχασα τελείως το μυαλό μου και για 2 μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είχε ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός, βράχος απέναντί μου», εξομολογήθηκε πρόσφατα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved