Evgenia: Tο βίντεο με την ελληνική σημαία που συγκινεί
Showbiz

Evgenia: Tο βίντεο με την ελληνική σημαία που συγκινεί

Με μεγάλη επιτυχία, και την αγάπη των ομογενών, από άκρη σε άκρη της Αμερικής αλλά και του Καναδά, ολοκληρώθηκε το North America Tour, με πρωταγωνιστές, τον Πάνο Καλίδη, τον Βασίλη Δήμα και την Evgenia.

 

Οι τρεις καλλιτέχνες, απογείωσαν την ελληνική διασκέδαση και το κέφι, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων, όπου και αν βρέθηκαν. Τόσο σε Καναδά (Βανκούβερ και Κάλκαρι), όσο και σε Φρέσνο, Φλόριντα, Βοστώνη, Νέα Υόρκη (Melrose), Λος Άντζελες, Ινδιανάπολις, Οχάιο, Σικάγο, κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους απανταχού Έλληνες, σε ένα αυθεντικό πρόγραμμα αλά ελληνικά, που θα τους μείνει αξέχαστο.

20230607_144044.jpeg


Η Evgenia, με την σειρά της, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και κεφιού on stage, προκαλώντας ντελίριο από λουλούδια, αλλά και εκατοντάδες δολάρια στα πόδια της! Με μία μοναδική ορχήστρα, να τους συνοδεύει, τον μαέστρο Χρήστο Ρουπακιά, τον Νίκο Παπαδόπουλο, τον Δημήτρη Τσακλάνο, τον Ανδρέα Στεφανή και τον ηχολήπτη Νίκο Λαγό, η ελληνική αποστολή, υπό την διοργάνωση της Media One, κέρδισε το στοίχημα της διασκέδασης.

Pame Bouzoukia-Clearwater


Παράλληλα με τις επιτυχημένες live εμφανίσεις τους, έζησαν μοναδικές στιγμές, γεμίζοντας τις αποσκευές τους, με όμορφες εικόνες, από τα μέρη που επισκέφτηκαν.


Το φινάλε του tour, μετά από 33 μέρες, δεν θα μπορούσε να μην ήταν θριαμβευτικό, «πλημμυρίζοντας» με κόσμο, τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Σικάγο, που όταν μετά το ντουέτο της Evgenia με τον Βασίλη Δήμα, και το «Σ αγαπώ», ήχησε το μπουζούκι, ο θρυλικός Ζορμπάς, με την ελληνική σημαία, υπερυψωμένη από την ερμηνεύτρια, να δίνει τον παλμό της καρδιάς των ομογενών, που παραληρούσαν από κάτω.

20230607_130117.jpeg


Η Evgenia, δεν θα μπορούσε να μην «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας, αφού εκτός από την επιτυχία των εμφανίσεών της σε Καναδά και Αμερική, τα δύο της τελευταία τραγούδια, το «Κι εσύ δεν γύρισες», ξεπέρασε τα 2.000.000 προβολές, ενώ το «Πες μου Γιατί», με τον Vamva, άγγιξε τα 1.000.000 view στο Υοutube!


Αυτή την περίοδο, η εκρηκτική ερμηνεύτρια, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Ελλάδα, όπου έχει στα σκαριά πολλές μουσικές εκπλήξεις!


Δείτε τo βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved