Δημήτρης Κόκοτας: Οι σχέσεις του τραγουδιστή σήμερα με τον Φοίβο
Showbiz

Δημήτρης Κόκοτας: Οι σχέσεις του τραγουδιστή σήμερα με τον Φοίβο

O Δημήτρης Κόκοτας που φέτος κάνει ένα δυναμικό comeback στον χώρο της μουσικής, μίλησε για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει τσακωθεί με τον Φοίβο, μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στα 90’s.

«Με τον Φοίβο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλώς δεν ξαναμιλήσαμε και ο λόγος είναι ότι ουσιαστικά ήταν σαν να ήμασταν τσακωμένοι. Καθένας έχει τις απόψεις του πάνω σε μία δουλειά, έχει τον εγωισμό και την επιτυχία του αλλά δεν αλλάξαμε ποτέ κουβέντα», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Κόκοτας στην εκπομπή Super Kατερίνα.

image-(8).jpg

«Μέσα σε μία μέρα δεν μιλήσαμε ποτέ ξανά λόγω εγωισμού», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Είμαι μεγάλος υποστηρικτής του Φοίβου, τον θεωρώ εξαιρετικό συνθέτη και στιχουργό. Όμως, αν πάρεις τις δεκαετίες, θα δεις πόσα τραγούδια του παίζονται ασταμάτητα μέχρι σήμερα. Άσχετα να διαφωνήσαμε, τα βρήκαμε στην πορεία», είπε στη συνέχεια.

dimitris-kokotas-(1).jpg

«Φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Φοίβο, είναι τόσο πετυχημένες οι συνταγές του. Θεωρώ ότι κάθε Έλληνας τραγουδιστής θα ήθελε να έχει μία συνεργασία μαζί του, χωρίς ταμπέλες. Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να βάζουμε ταμπέλες», είπε τέλος για το θέμα ο γνωστός τραγουδιστής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved