Χριστίνα Μπόμπα: Γυμνάζεται ακούγοντας Γιάννη Πάριο και ο Σάκης την τρολάρει ατελείωτα
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Γυμνάζεται ακούγοντας Γιάννη Πάριο και ο Σάκης την τρολάρει ατελείωτα

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να είναι σε mood διακοπών αλλά δεν ξεχνά την καθημερινή της ρουτίνα, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κι ένα 10λεπτό πρόγραμμα γυμναστικής!

Μόνο που αυτή τη φορά υπήρχε ένας λόγος παραπάνω να μοιραστεί τοι βίντεο της. Πώς γυμνάζεται η Χριστίνα Μπόμποα και δεν χάνει παράλληλα το κέφι της; Ακούγοντας Γιάννη Πάριο!

43edab47-xristina-mpompa.jpg

Και μάλιστα αυτό το μυστικό της ξεσκέπασε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μόλις πήρε χαμπάρι τι ακούει όσο γυμνάζεται, δεν έχασε στιγμή…. τρολαρίσματος!

«Η κατάσταση της μάνας της τρελής», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα κάνοντας χιούμορ με την κατάσταση που επικρατεί στο σπιτικό της στην Αντίπαρο!

Δες το βίντεο

Η γυμναστική της

1687346497300-740275206-mpompa-(3).jpg

«Με τη γυμναστική ασχολούμαι από μικρή παίζοντας βόλεϊ. Το γυμναστήριο, συγκεκριμένα, δε μου αρέσει. Μάλιστα, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα στην ιδέα ότι πρέπει να πάω! Αγαπώ όμως να γυμνάζομαι με διαφορετικούς τρόπους και μεγαλώνοντας δοκίμασα CrossFit, beach volley και κολύμβηση. Το τελευταίο διάστημα μου έχει κλέψει την καρδιά η yoga»

Η διατροφή της

1687346503902-351094375-mpompa-(4).jpg

«Μου αρέσει η μεσογειακή διατροφή. Τρώω πολύ ψάρι και σαλάτες, έχω περιορίσει το κόκκινο κρέας στη μία φορά την εβδομάδα και μου αρέσουν τα λαδερά, όπως το σπανακόρυζο, που είναι το αγαπημένο μου. Βέβαια, δεν προλαβαίνω πάντα να μαγειρεύω εγώ, και κάποιες φορές ζητάω να μου τα στέλνει η γιαγιά μου! Επίσης, τρελαίνομαι για σούπες»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved