Μελίνα Νικολαΐδη: Η πόζα με μικροσκοπικό μαγιό που ενθουσίασε τους followers της
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Η πόζα με μικροσκοπικό μαγιό που ενθουσίασε τους followers της

Μια ακόμη απίθανη φωτογραφία από τις διακοπές της ανέβασε η Μελίνα Νικολαΐδη στο Instagram κι έγινε χαμός.

Η όμορφη κόρη της Δέσποινας Βανδή απολαμβάνει μίνι αποδράσεις με τον αγαπημένο της και καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα που ενθουσιάζουν τους followers της, όπως αυτή με το μικροσκοπικό της μαγιό!

nikolaidi-(3).jpg

Η συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα τραβήχτηκε σε ένα μέρος που ξέρουν μόνο οι δυο τους, όπως έγραψε στη λεζάντα! Για το απίθανο κορμί της, τι να πει κανείς; Γυμνάζεται καθημερινά με τις οδηγίες του συντρόφου της και τρέφεται υγιεινά.

Μάλιστα, πολλές φορές ποστάρει τα μενού της και ενημερώνει τους φίλους της για τα μικρά μυστικά της.

Δες τη νέα της φωτό στη gallery

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήρε την απόφαση πριν λίγους μήνες να σπουδάσει στο Λονδίνο υποκριτική, ωστόσο αρκετά συχνά ταξιδεύει στην Ελλάδα για να βρίσκεται πλάι στο σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, με τον οποίο ζουν έναν μεγάλο έρωτα αλλά και την οικογένειά της. Αυτή την περίοδο η 19χρονη βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας και ηρεμεί από τις υποχρεώσεις της.

vandi-melina-(5).jpg

«Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ αλλά τι θέλουν η Μελίνα και ο Γιώργος, τι ονειρεύονται και πώς θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους. Όταν η κόρη μου έφυγε για το Λονδίνο, της είπα: θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις, εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου, αυτό που αγαπάς αυτό να ακολουθήσεις», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή για τις επιλογές των παιδιών της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved