Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής - Η επίθεση με βαρύ αντικείμενο: «Μου κόπηκε η ανάσα, σάστισα»
Showbiz

Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής - Η επίθεση με βαρύ αντικείμενο: «Μου κόπηκε η ανάσα, σάστισα»

Γνωστός και αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάτι που βίωσε και πραγματικά σοκάρει με τα όσα λέει.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που είχε βγει από το παραλιακό μαγαζί της Αθήνας στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο κι ενώ κοιτούσε το κινητό του, ένιωσε κάτι βαρύ να σκάει στο στήθος του και του κόπηκε η ανάσα.

Ο Θανάσης Βασιλάκος, περιγράφει σε ένα βίντεο που πόσταρε στα instastories του το συμβάν και συγκλονίζει με όσα λέει.

THANASISVASILAKOS.jpg

«Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας το οποίο ίσως γίνει αφορμή για να μην το πάθει άλλος άνθρωπος. Περίπου πριν 20 με 25 λεπτά, τελείωσα την πρόβα από το μαγαζί εδώ στην παραλία και εκεί που περπατούσα αμέρημνος για να πάω στο αυτοκίνητο - καλή ώρα τώρα- ακούω ένα βρυχηθμό και μου ήρθε στο στήθος κάτι πάρα πολύ δυνατά από κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο, χωρίς λόγο δεν ξέρω, μπορεί να ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου, δεν είναι ότι ήταν για εμένα. Ήταν μπουκάλι, ήταν κάτι άλλο; Πάντως ήταν βαρύ το αντικείμενο αυτό. Με βρήκε στο στήθος», είπε αρχικά ο Θανάσης Βασιλάκος και συνέχισε:

«Εγώ βρέθηκα εξαπίνης, σάστισα, κόπηκε η ανάσα μου για λίγο. Προσπάθησα να δω. Δεν είδα την πινακίδα, είδα μόνο ότι ήταν ένα ασημί αυτοκίνητο. Υπάρχει βέβαια εδώ ένα βενζινάδικο με κάμερα. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί κάποιος, θα πάω βέβαια να ρωτήσω γιατί είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας. Δεν ξέρω αυτός ο άνθρωπος τι ψυχή και τι IQ έχει αλλά εγώ το κάνω αυτό το βίντεο για να μην ξαναγίνει. Εγώ είμαι δόξα το Θεό καλά. Τι να πω ρε παιδιά; Δεν ξέρω... Προσοχή!».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved