Πρόδρομος Καθηνιώτης: Ο παίκτης του Big Brother έχει γίνει παππούς! «Έχω δύο εγγονάκια»
Showbiz

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Ο παίκτης του Big Brother έχει γίνει παππούς! «Έχω δύο εγγονάκια»

Παππούς έχει γίνει ο Πρόδρομος Καθηνιώτης!

Μετά από καιρό ο παίκτης του Big Brother μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει δυο εγγονάκια από τα παιδιά της συζύγου του.

prodromos-(6).jpg

«Λόγω της κρίσης του 2010 έδωσα βάση στο μαγαζί μου στην Σκόπελο. Αν αποχωρήσεις από την Αθήνα και το αφήσεις, σε αφήνει και αυτό. Το τραγούδι μου λείπει περισσότερο, η Αθήνα όχι τόσο. Αν μου γράψει ο Παντζής μια επιτυχία γιατί όχι, θα επέστρεφα στη δισκογραφία. Για μια από τα ίδια δεν θα έκανα τηλεόραση.
Πέρσι μου έγινε μία πρόταση για το Asia Express αλλά δεν προλάβαινα. Θα έπαιρνα τον Τσάκα για να έχουμε να λέμε. Μου το είχαν προτείνει. Κρατάμε επαφές, τα λέμε.
Έχω και δύο εγγονάκια, είναι περίεργο να σε φωνάζουν “παππού”. Είναι από τα παιδιά της συζύγου μου που τα γνώρισα μικρά», είπε και ανέφερε για το Big Brother:

prodromos-(7).jpg

«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολύ καιρό, χαίρομαι που είναι πάλι στην τηλεόραση, είναι γεννημένος για να κάνει τηλεόραση. Την ώρα της αποχώρησης στο Big Brother κατάλαβα ότι με έβλεπε σαν γιο του. Θα γούσταρα ένα J2US. Δεν θα πήγαινα σε ένα Big Brother All Star», είπε

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved