Ζοζεφίν: Αποκαλύπτει τα μυστικά της που την βοηθούν να είναι λαμπερή
Showbiz

Ζοζεφίν: Αποκαλύπτει τα μυστικά της που την βοηθούν να είναι λαμπερή

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζοζεφίν.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αποκάλυψε και τα μυστικά της και τις συμβουλές που ακολουθεί και τη βοηθούν να είναι λαμπερή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου είχες δηλώσει ότι «χωρίς την αποτυχία δεν έρχεται η επιτυχία». Έχεις περάσει δύσκολα για να φτάσεις στο σήμερα; Υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκες;

Πολλές! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει απογοητευτεί, είτε λίγο είτε πολύ, αλλά το θέμα είναι μετά από κάθε αποτυχία να γίνεσαι πιο δυνατός. Επίσης, πολύ σημαντικό για μένα είναι να ακούω τη φωνή μέσα μου και όχι τι λένε οι γύρω μου. Όσες φορές κι αν με ρωτήσουν, λοιπόν, απαντώ το ίδιο: «Χωρίς την αποτυχία δεν έρχεται η επιτυχία».

  • Ποια είναι τα μυστικά που ακολουθείς πιστά σε ό,τι αφορά τη διατροφή και την εμφάνισή σου;

Ακολουθώ τις παλιές καλές συμβουλές: ύπνος, πολύ νερό, καλό φαγητό και άσκηση όποτε μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου. Αποφεύγω το αλάτι, κι αυτό με βοηθά πολύ. Παίρνω ενέργεια από τον ήλιο και κάνω θετικές σκέψεις. Το μέσα μας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το έξω μας.

  • Είσαι πολύ δυναμική τόσο επί σκηνής όσο και εκτός. Πιστεύεις ότι αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου μπλοκάρει τους άνδρες από το να σε φλερτάρουν;

Όχι, δεν πιστεύω ότι τους μπλοκάρει, αλλά, μόλις με γνωρίσουν καλύτερα και καταλάβουν πόσο δυναμική είμαι, γινόμαστε φίλοι, (γέλια), είπε η Ζοζεφίν στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved