Ζοζεφίν: «Έχω καλή ψυχολογία όταν είμαι ερωτευμένη»
Showbiz

Ζοζεφίν: «Έχω καλή ψυχολογία όταν είμαι ερωτευμένη»

Η Ζοζεφίν παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον έρωτα και στο πόσο σημαντικός είναι για εκείνη.

  • Ο έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη για σένα; Ανήκεις σε εκείνους που είναι πιο δημιουργικοί όταν είναι ερωτευμένοι ή όταν έχουν χωρίσει;

Ο έρωτας είναι κινητήρια δύναμη από την άποψη ότι έχω καλή ψυχολογία όταν είμαι ερωτευμένη, όμως δεν έχει σχέση με τη δημιουργικότητά μου. Οι στόχοι που θέτω απαιτούν όλη μου την προσοχή και την ενέργεια και δεν αφήνω κάτι άλλο να με επηρεάσει.

  • Τι άλλο σε κινητοποιεί καθημερινά;

Η όρεξή μου για τη ζωή και τη δουλειά μου. Κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα που ανυπομονώ να εκμεταλλευτώ.

1675200969526-314961074-josephine-wendel-5.jpg
  • Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα; Από τι εμπνέεσαι για τις εμφανίσεις σου;

Θέλω να πιστεύω ότι έχω καλή σχέση με τη μόδα. Παρακολουθώ τις τάσεις, αλλά έχω και το προσωπικό μου στυλ. Στην καθημερινότητά μου είμαι πάντα απλά ντυμένη και δίνω έμφαση στην άνεση. Στην πίστα, όμως, επιλέγω συνήθως ρούχα υψηλής ραπτικής με έντονα rock-glam στοιχεία.

  • Πολλά νέα παιδιά σε ακολουθούν και αγαπούν το στυλ και τα τραγούδια σου. Σε αγχώνει αυτή η συνθήκη; Νιώθεις ότι έχεις ευθύνη ως καλλιτέχνιδα;

Νιώθω μεγάλη ευθύνη ως καλλιτέχνιδα για το τι μηνύματα περνώ και τι επιρροή ασκώ. Έχω κι εγώ ένα μικρό αδελφό και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μεγαλώσει λανθασμένα πρότυπα. Έχω πολύ αληθινή σχέση με το κοινό μου, το αγαπώ πραγματικά, γι’ αυτό προσπαθώ να στέλνω προσεγμένα μηνύματα, είπε η Ζοζεφίν στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved