Μπόσνιακ: Καλωσόρισε το καλοκαίρι με το μαγιό των ονείρων σου! Η σούπερ απόχρωση και το απίθανο top
Showbiz

Μπόσνιακ: Καλωσόρισε το καλοκαίρι με το μαγιό των ονείρων σου! Η σούπερ απόχρωση και το απίθανο top

Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά και η Υβόννη Μπόσνιακ ποζάρει με το πιο ωραίο μπικίνι της σεζόν!

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε πιο κλασσικές γραμμές και χρώματα, όπως το μαύρο ή το λευκό, όμως αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά και επέλεξε ένα υπέροχο μπικίνι που αναδεικνύει την υπέροχη σιλουέτα της στην πιο ωραία summer απόχρωση που δεν είναι άλλη από το κίτρινο!

bosniak-(3).jpg

Με κλασσικό και ελαφρώς ψηλόμεσο σλιπ και με top που διαγράφει κομψά το μπούστο ενώ η μεταλλική λεπτομέρεια του δίνει πόντους και το κάνει must!

Δες την στη gallery

Κι αν θες να μάθεις τα μυστικά της καλλονής Υβόννης για λαμπερή επιδερμίδα και κορμί αγαλματένιο…. Δες τι έχει πει παρακάτω

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχω αδυναμία στα γλυκά, αλλά έχω ένα θέμα με τα burgers. Είναι μια τροφή στην οποία δεν μπορώ ν’ αντισταθώ. Κατά τ’ άλλα, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που τρώω περισσότερο ή πιο συχνά. Γενικότερα η διατροφή μου είναι ισορροπημένη»

1681473956393-427947993-bosniak-(1).jpg

Όσον αφορά στην καθημερινή κούρα ομορφιάς της;

«Ξεβάφομαι καθημερινά, είναι κάτι που για μένα όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν και βάζω καθημερινά αντηλιακό. Προστατεύω την επιδερμίδα μου. Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης μας. Αυτό που προσπαθώ είναι κάθε πρωί να κάνω ένα peeling στο πρόσωπό μου και κατόπιν, να το ενυδατώνω με κρέμα ημέρας. Στη συνέχεια, κάνω το καθημερινό μου μακιγιάζ. Μια ακόμα αγαπημένη μου συνήθεια είναι να φτιάχνω μάσκα προσώπου από υλικά φρέσκα που υπάρχουν στην κουζίνα μου. Κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα, συχνά, ξεκινάω την ημέρα μου με περπάτημα (περίπου 5 χλμ)», έχει πει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved