Σοφία Σεϊρλή για Μαύρο Ρόδο: «Δε νομίζω ότι έχει νόημα να τραβάς ένα σενάριο από τα μαλλιά»
Showbiz

Σοφία Σεϊρλή για Μαύρο Ρόδο: «Δε νομίζω ότι έχει νόημα να τραβάς ένα σενάριο από τα μαλλιά»

Ηθοποιός, σεναριογράφος, δασκάλα υποκριτικής. Η Σοφία Σεϊρλή τιμά τον χώρο της υποκριτικής με κάθε ερμηνεία της και σίγουρα ο ρόλος της Αυξεντίας στο «Μαύρο ρόδο» του MEGA θα μείνει σε όλους μας αναλλοίωτος στον χρόνο.

Η ηθοποιός, λίγο πριν το τέλος της σειράς, μιλά για την πολύπαθη ηρωίδα της και αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά της.

  • Θα μπορούσε να συνεχιστεί το «Μαύρο ρόδο» για μια ακόμη χρονιά;

«Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τραβάς ένα σενάριο από τα... μαλλιά. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η Ελισάβετ και ο Πέτρος δηλαδή; Σε προσωπικό επίπεδο, ήταν πολύ ωραία η συνάντηση που είχα με την Αυξεντία. Θα κρατήσω την καλοσύνη της, την πίστη της και το γεγονός ότι βλέπει την ομορφιά στους άλλους, την αγάπη και τη διάθεσή της να συγχωρεί».

  • Κάπως έτσι έχουμε και εσάς στο μυαλό μας.

«Δεν είμαι σαν την Αυξεντία. Είμαι πιο δύσκολο άτομο, αλλά όλα τα χαρακτηριστικό της Αυξεντίας που προανέφερα τα πιστεύω και εγώ και τα δουλεύω».

  • Τηλεοπτικά πού θα σας δούμε την επόμενη σεζόν;

«Είχα μια πρόταση αλλά αρνήθηκα γιατί ετοιμάζω μια δύσκολη και απαιτητική παράσταση για την επόμενη σεζόν, οπότε θέλω να αφιερωθώ εκεί. Η καθημερινή σειρά, όσο ωραία και αν είναι, είναι δύσκολο στην πράξη. Αν δεν είχα το θέατρο θα το είχα σκεφτεί διαφορετικά, όμως και τα δύο μαζί δεν γίνεται. Η παράσταση είναι το Έγκλημα και τιμωρία" του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι που θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Τάρλοου. Θα παίξουν ακόμα ο Δημήτρης Ήμελλος και ο Προμηθέας Αλιφερόπουλος. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει. Αν ωστόσο προκύψει κάποια πρόταση για σειρά εβδομαδιαία, με χαρά θα τη δεχτώ».

  • Οι «Άγριες μέλισσες» ήταν η αφορμή για να σας δούμε ξανά στη μικρή οθόνη πάντως...

«Σωστά. Μέχρι τότε δεν με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Μου αρκούσε το θέατρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Μου αρέσει πολύ. Όμως στο θέατρο χτίζεις αλλιώς έναν ρόλο και μπαίνεις σε αυτόν. Στην τηλεόραση είναι διαφορετικοί οι χρόνοι. Πολλές φορές, δεν υπάρχει περιθώριο ούτε να κάνεις πρόβα...», είπε η Σοφία Σεϊρλή στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved