Γιάννης Δρακόπουλος: «Φυσικά και έχω βιώσει ανεργία»
Showbiz

Γιάννης Δρακόπουλος: «Φυσικά και έχω βιώσει ανεργία»

Ο Γιάννης Δρακόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιός και μιλά για όλα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό, αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην ανεργία που και ο ίδιος έχει βιώσει.

  • Αρκετοί συνάδελφοί σας έχουν έρθει αντιμέτωποι με την ανεργία, εσείς έχετε βιώσει κάτι τέτοιο;

Φυσικά και έχω βιώσει ανεργία και ακόμη ποτέ δεν μπορώ να πω ότι είμαι σίγουρος ότι θα έχω δουλειά. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός χώρος, πολύ ρευστός και αλλάζουν πολλά σε εργασιακό επίπεδο και όχι μόνο. Είναι δύσκολο να πεις ότι θα βιοπορίζεσαι από αυτό.

Giannhs-Drakopoylos.jpg
  • Πώς σας φάνηκε η ανακοίνωση από το ΣΕΗ σχετικά με τους υπεύθυνους των castings που ζητούν από τους ηθοποιούς τον αριθμό των followers τους;

Σκεφτόμουν ότι είναι πολύ πιθανόν, έτσι όπως έχει πάει το πράγμα να συμβεί κάτι τέτοιο. Προσωπικά δεν ακολουθώ το παιχνίδι του Instagram, αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που έχουν πάρει τόσο μεγάλη δύναμη αυτά τα μέσα δείχνει και κατά πού πάει το πράγμα. Το ότι είναι λογικό να συμβαίνει αυτό δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα είναι και θεμιτό. Υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά ως προς το τι είναι τέχνη και πού πάει αυτό το πράγμα. Είναι ένας κόσμος που αλλάζει με ρυθμούς που η δική μου γενιά δεν μπορεί να τους πιάσει.

  • Σας ενοχλεί όταν βλέπετε παίκτες ριάλιτι να μπαίνουν στο θέατρο;

Το θέατρο είναι κάτι ανοιχτό, δεν είναι μια κάστα ορκισμένων ηθοποιών. Ο παίκτης από ριάλιτι δεν είναι κάποιος ανταγωνιστής που μου έρχεται να μου φάει τη δουλειά, αλίμονο. Το ζήτημα είναι τι θέλει ο κόσμος. Αν αυτό θέλει ο κόσμος, θα πρέπει να μας προβληματίσει. Όταν φτάνουμε στο σημείο να μας ανταγωνίζονται τα ριάλιτι μήπως και η ποιότητα αυτού που προσφέρουμε δεν είναι και η καλύτερη; Γενικά και στη χώρα μας ό,τι δηλώσεις είσαι. Στην τηλεόραση και στο θέατρο αυτό που μετράει στην τελική είναι τα νούμερα, τα εισιτήρια, το κέρδος. Αυτό από την άλλη θέτει ερωτήματα, είπε ο Γιάννης Δρακόπουλος στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved