Γιάννης Δρακόπουλος: «Το "σόι" το έκοψε το κανάλι»
Showbiz

Γιάννης Δρακόπουλος: «Το "σόι" το έκοψε το κανάλι»

Ο Γιάννης Δρακόπουλος αγαπήθηκε όσο κανείς στην σειρά του Alpha, Το σόι σου.

Ο ηθοποιός απαντά στο ενδεχόμενο να δούμε ένα remake της επιτυχημένης σειράς στο μέλλον.

  • Θα ξαναδούμε σαν remake το «Σόι σου»; Ποιος είναι ο λόγος που κόπηκε πρόωρα;

Και για μας κόπηκε πρόωρα, είχε ακόμη ζωή αυτή η δουλειά. Τη σειρά την έκοψε το κανάλι, δεν την ήθελε άλλο, όσο τρελό κι αν ακούγεται. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όμως να γίνει remake, γιατί ήμασταν πάρα πολύς κόσμος. Δεν ήταν 3-4 άτομα. Ήμασταν δυο οικογένειες με 7-8 μέλη η κάθε μια και είναι δύσκολο να καταφέρεις να μας μαζέψεις όλους.

Giannhs-Drakopoylos.jpg
  • Θα ήσασταν ωστόσο θετικός;

Δεν ξέρω. Συνήθως όταν κάνω κάτι τελειώνει. Εξαρτάται με τι όρους θα γινόταν αυτή η αναβίωση. Θα μπορούσε να ήταν κάτι διαφορετικό ή να έχει ένα άλλο ενδιαφέρον. Έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια από τότε. Είναι δύσκολο να γίνει μια αναβίωση και να κάνουμε αυτό που ήταν. Δεν ξέρω πόσο νόημα θα είχε. Ήταν πάντως μια πολύ καλή δουλειά και πέραν του αποτελέσματος, ήταν ωραία και τα γυρίσματα και όλη η διαδικασία. Αυτό δεν το συναντάς τόσο εύκολα, όλο αυτό το ωραίο κλίμα.

  • Καταφέρατε να βγάλετε χρήματα μέσα από τη δουλειά σας ως ηθοποιός;

Αυτό που υπήρχε κάποτε δεν υπάρχει. Τώρα η δουλειά μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα καλό επίπεδο διαβίωσης, αλλά αυτό που κάποτε με μια σεζόν αγόραζες διαμέρισμα δεν υπάρχει πια. Ή αν συμβαίνει γίνεται για ελάχιστους, είπε ο Γιάννης Δρακόπουλος στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved