Ελένη Φιλίνη: «Δεν έχω κάνει καμία πλαστική και δεν θα έβαζα υαλουρονικό στα χείλη»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Δεν έχω κάνει καμία πλαστική και δεν θα έβαζα υαλουρονικό στα χείλη»

Για τις πλαστικές επεμβάσεις και για πολλά άλλα μίλησε η Ελένη Φιλίνη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ήταν από τις πρώτες που είχε μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει.

  • Έχεις κάνει κάποια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό σου;

Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό μου. Δεν θέλω και δεν μου αρέσει ως ιδέα. Άλλωστε όταν αισθανόμαστε νέοι, αυτό φαίνεται στην εικόνα μας.

  • Θα έβαζες για παράδειγμα υαλουρονικό στα χείλη, που είναι πολύ της μόδας τελευταία;

Απαπαπαααα! Με τίποτα, ειδικά τα χείλη μου δεν θα τα πείραζα με τίποτα! Τρέμω στην ιδέα ότι θα άλλαζε η εικόνα μου. Δεν θέλω καθόλου να επέμβω στο πρόσωπό μου.

undefined
  • Είσαι από τις πρώτες ηθοποιούς που δήλωσες ότι έχεις πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Τι ακριβώς σου έχει συμβεί;

Στο θέατρο μου συνέβαινε από σκηνοθέτες και παραγωγούς που μου είπαν εν ψυχρώ, «αν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα πάρεις τον ρόλο». Έχασα ρόλο από πολύ γνωστό θεατρικό παραγωγό επειδή δεν ενέδωσα, όπως επίσης έχασα και δύο ταινίες.

Μια άλλη περίπτωση που θυμάμαι ήταν σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω γυμνό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω:

«Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση». Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια. Δεν ήταν ποτέ του χαρακτήρα μου, να ενδώσω για να έχω κάποιο όφελος, δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Προτιμούσα να χάσω δουλειές παρά να με εκμεταλλευτεί κάποιος σεξουαλικά και ανήθικα, είπε η Ελένη Φιλίνη στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved