Περήφανος μπαμπάς ο Κώστας Μακεδόνας, ανέβασε φωτό από την αποφοίτηση της κόρης του!
Showbiz

Περήφανος μπαμπάς ο Κώστας Μακεδόνας, ανέβασε φωτό από την αποφοίτηση της κόρης του!

Ο Κώστας Μακεδόνας σήμερα έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανος καθώς η κόρη του, πήρε το πτυχίο της στην επιστήμη της Ψυχολογίας. 

Η Μανολία, όπως είναι το όνομα της κόρης του σήμερα αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε το πτυχίο της. Και φυσικά αυτό μόνο χαρά και περηφάνια θα μπορούσε να γεμίσει τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του Σταυρούλα με την οποία έχει ακόμα ένα παιδί, τον γιο τους Νικόλα.

Ο Κώστας Μακεδόνας, φανερά χαρούμενος για την κατάκτηση αυτή της κόρης του, θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία του με τους διαδικτυακούς του φίλους και ανέβασε δύο φωτογραφίες. Μία που κρατά στην αγκαλιά του μωρό νεογέννητο την κόρη του και μία από τη σημερινή εκδήλωση αποφοίτησής της.

Και στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε: «Πρώτη φωτογραφία: Τέτοιες μέρες το 2000. Η κόρη μου λίγων ημερών φωτογραφίζεται με τον χαζομπαμπά της. Η δεύτερη φωτογραφία είναι σημερινή από την ορκωμοσία της ως πτυχιούχος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο χαζομπαμπάς σήμερα σε ρόλο φωτογράφου. Πόση χαρά και συγκίνηση ! Σ´ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Καλή σταδιοδρομία!».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved