Emilia Vodos Vs Ραμόνα Βλαντή: «Έχει δικαίωμα να φαντάζεται πράγματα»
Showbiz

Emilia Vodos Vs Ραμόνα Βλαντή: «Έχει δικαίωμα να φαντάζεται πράγματα»

Λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας My Style Rocks το μεγάλο φαβορί Emilia Vodos απαντά στη Ραμόνα Βλαντή και στέλνει το μήνυμά της στην πρώην νικήτρια Ραμόνα Βλαντή, αμβλύνοντας την κόντρα μεταξύ τους.

Η κάμερα του Breakfast@Star εντόπισε την Emilia Vodos στο αεροδρόμιο και της ζήτησε να δώσει απάντηση στις αιχμές που άφησε η Ραμόνα Βλαντή για το ριάλιτι μόδας. Και εκείνη της απάν

«Φέτος είναι… μόνο ριάλιτι και είναι ο διαγωνισμός #MyDubai» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή. Έτσι, το πρωινό της Παρασκευής, η Emilia Vodos τόνισε πως «μου έστειλαν κάτι είναι η αλήθεια, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση ούτε καν το παιχνίδι που είμαι δεν βλεπω, αλλά δεν έχω να πω κάτι. Αν έμαθα κάτι όλους αυτούς τους μήνες, είναι να μην σχολιάζω τι λένε οι άλλοι».

1675202130898-857949246-ramona.jpg

«Οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να φαντάζονται πράγματα, έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη οπότε… όχι, δεν θα το κάνω αυτό».

«Αισθάνομαι πως φέτος οι κριτές είναι δίκαιοι και θεωρώ ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Στημένη ίντριγκα δεν έχει υπάρξει ποτέ, σε καμία περίπτωση, όλα είναι αληθινά και τα κλάματα και τα δράματα» συμπλήρωσε ακόμα η Emilia Vodos στον Στέλιο Δρουμαλιά και την κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved