Συγκλονίζει ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Με έχουν ζηλέψει πολύ μέχρι φόνο, σταμάτησα το κακό με το μαχαίρι»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Με έχουν ζηλέψει πολύ μέχρι φόνο, σταμάτησα το κακό με το μαχαίρι»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην εκπομπή Στούντιο 4, οπού φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23-06).

Ο ηθοποιός που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα με τους ρόλους τους στις πιο επιτυχημένες ταινίες της δεκαετίες του ’80, μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις τους και πώς έφτασε στο σημείο να κινδυνέψει λόγω… ζήλειας!

gardelis-(2).jpg

«Με τρόμαζε η ρουτίνα, η δέσμευση. Να κοιμάμαι μόνος μου, να αποφασίζω μόνος μου για την ζωή μου. Έχω σύντροφο. Να υπάρχει ελευθερία όχι ασυδοσία, να είσαι μόνος αλλά όχι μοναχικά, να μπορείς να ονειρεύεσαι αλλά να κάνεις και παράλληλα όνειρα. Ζηλεύω, όχι πολύ, αλλά ζηλεύω όταν ο άλλος μπορεί να της κάνει ένα κλικ στο μυαλό. Και εμένα με έχουν ζηλέψει πολύ… μέχρι φόνο. Δηλαδή σταμάτησα το κακό με το μαχαίρι. Άσε μην το λέμε», είπε και συνέχισε:

gardelis-(3).jpg

«Με τρόμαξε, αφού έγινε και πάλη το βράδυ πίσω από την βιβλιοθήκη στην Ακαδημίας. Στον δρόμο. Με περίμενε. Είχε προηγηθεί και μία απόπειρα αυτοκτονίας. Ξεμπέρδεψα, έφυγα, μεγάλωσα κι απομακρύνθηκα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σταμάτης Γαρδέλης, αναφέρθηκε στα παιδιά του.

gardelis-(4).jpg

«Ο λόγος που παντρεύτηκα με την μητέρα των παιδιών μου ήταν επειδή εξαρχής της είχα πει πως έχω σκοπό να παντρευτώ, να κάνω δύο παιδιά και να χωρίσω. Εκείνη ήταν σύμφωνη με αυτό. Είναι μια σπουδαία γυναίκα, ένας χαρακτήρας πολύ ισχυρός. Αγαπάει και σέβεται ο ένας τον άλλον από μακριά. Είμαι περήφανος και για τους δύο γιους μας, σήμερα ο ένας είναι 27 ετών και ο άλλος, 29»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved