Μενεγάκη: Η φωτό από τη βεράντα της, η «συμβουλή» στους followers και οι καρδούλες της Γαίας
Showbiz

Μενεγάκη: Η φωτό από τη βεράντα της, η «συμβουλή» στους followers και οι καρδούλες της Γαίας

Μια μαγική φωτογραφία ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής της, το απόγευμα της Παρασκευής (23-06).

Η παρουσιάστρια πόζαρε με ένα λευκό t-shirt κι ένα υπέροχο ζευγάρι ροζ σκουλαρίκια και στη λεζάντα έγραψε κάτι που διάβασε πρόσφατα και ήθελε να το μοιραστεί με τους followers της, σαν συμβουλή!

menegaki-(4).jpg

«Ποτέ μην χάνεις ευκαιρίες λόγω φόβου η σκοτεινών σκέψεων ! Το διάβασα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας … #eleni», έγραψε και το πρώτο σχόλιο έκανε η αγαπημένη του γιου της, Άγγελου, Γαία Μερκούρη, βάζοντας της μερικές κόκκινες καρδούλες.

Δες την φωτό στη gallery

Πρόσφατα μέσα από την εκπομπή της η Ελένη περιέγραψε στον «αέρα» πώς περνά με τα παιδιά της όταν πηγαίνει στο νησί. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου. «13 Ιουλίου πού θέλεις να έρθω στο Μπατσή ή στη Χώρα;» και η παρουσιάστρια τόνισε «προτιμώ τη Χώρα, Σινέ Αλέξανδρος» και περιέγραψε πως περνά το καλοκαίρι όταν πηγαίνει με τα παιδιά της σε θερινό κινηματογράφο. Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε:

«Παιδιά, όποτε πάω με τα παιδάκια μου εκεί – όταν ήταν πιο μικρά – πρώτα παίρναμε τα σουβλάκια μας, μπαίναμε μέσα, εμένα με έπαιρνε και ο ύπνος γιατί με το σουβλάκι που έτρωγα μου ερχόταν και μία υπνηλία, αλλά τα παιδιά μου το έβλεπαν όλο. Εγώ δεν έχανα το στυλ μου, όπου έβρισκα κοιμόμουν…»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved