Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Δεν ένιωσα ότι πρέπει να απολογηθώ για την καλλιτεχνική μου καταγωγή»
Showbiz

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Δεν ένιωσα ότι πρέπει να απολογηθώ για την καλλιτεχνική μου καταγωγή»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, τον ρόλο των γονιών της αλλά και για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά.

mavromati-(1).jpg

Μου ήταν τόσο καθαρό από όταν βρέθηκα στην δραματική σχολή ότι αυτό θέλω να κάνω, μου δεν μου δημιουργήθηκε κανένα κράτημα. Δεν ένιωσα ότι πρέπει να απολογηθώ για την καλλιτεχνική μου καταγωγή. Ποτέ δεν με βάρυνε. Ήμουν πολύ υπερήφανη και για τους δύο γονείς μου περισσότερο σαν προσωπικότητες.

mavromati-(2).jpg

Γνωρίζοντάς τους χαίρομαι που ο κόσμος τους εκτιμά. Στον μπαμπά μου θαύμαζα τη δυναμική του. Ήταν γενναιόδωρος, ανοιχτός άνθρωπος, γεμάτος ζωντάνια και θάρρος. Και στη μαμά μου το ήθος της, το αξιακό της σύστημα, τον τρόπο που σκέφτεται, τον αγώνα που έκανε να με μεγαλώσει μόνη της.

Καλλιτεχνικές κόντρες δεν έχουμε. Ποτέ δεν μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Το σημείο τριβής μας είναι το αν θα πλύνω την κατσαρόλα τώρα ή σε δέκα λεπτά. Ευτυχώς δηλαδή που δεν είναι κάτι σοβαρό!», είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Μαυρομάτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved