Μπόμπα-Τανιμανίδης: Γενέθλια για τις δίδυμες! Οι υπέροχες τούρτες & τα απίθανα λευκά τους φορέματα
Showbiz

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Γενέθλια για τις δίδυμες! Οι υπέροχες τούρτες & τα απίθανα λευκά τους φορέματα

Γενέθλια για την Αριάνα και τη Φιλίππα Τατιμανίδη!

Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη γιορτάζουν τα 2α γενέθλιά τους και δυο ευτυχισμένοι γονείς ετοίμασαν μια απίθανη βραδιά στην Αντίπαρο!

chrismpo_346769413_637950127711204_6455545428348675096_n.jpg

Τις πρώτες φωτογραφίες με τις μικρές μπροστά από τις τούρτες τους, ανέβασε η καλή φίλη του ζευγαριού και σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Τα δίδυμα πανέμορφα κορίτσια φορούσαν λευκά φορεματάκια ενώ είχαν τα καστανά σγουρά μαλλάκια τους πιασμένα και έδειχναν χαρούμενα παρατηρώντας τις υπέροχες τούρτες τους, που ήταν ενωμένες με ένα χρωματιστό ουράνιο τόξο!

Δες τη φωτογραφία στη gallery

«Έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, διαφορετικό ταπεραμέντο. Ωστόσο αλλάζουν με τον καιρό και παίρνει η μία στοιχεία από την άλλη. Παρ' όλα αυτά, αποφεύγω να βάζω ταμπέλες στο χαρακτήρα τους και προτιμώ να διαμορφώσουν τη δική τους προσωπικότητα μεγαλώνοντας. Θεωρώ ότι οι μαμάδες, όταν είναι απόλυτες, μπορεί να προβάλουν τις δικές τους επιθυμίες στην εξέλιξη των παιδιών τους. Θέλω οι κόρες μου να μεγαλώσουν και να είναι ό,τι αυτές θέλουν να είναι», έχει πει η Χριστίνα μιλώντας για τον χαρακτήρα τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved