Νίκος Χατζηνικολάου σε Κρίστη Τσολακάκη: «Είσαι η ζωή μου» - Η ανάρτησή του για τα 19 χρόνια γάμου
Showbiz

Νίκος Χατζηνικολάου σε Κρίστη Τσολακάκη: «Είσαι η ζωή μου» - Η ανάρτησή του για τα 19 χρόνια γάμου

Νίκος Χατζηνικολάου: 19 χρόνια γάμου και 21 χρόνια κοινής πορείας γιορτάζουν μαζί με την Κρίστη Τσολακάκη

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη θέλοντας να εκφράσει ανοιχτά την αγάπη του προς τη σύζυγό του.

Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε με αφορμή την επέτειο του γάμου του με τη μητέρα των τριών παιδιών του:

«19 χρόνια παντρεμένοι και 21 μαζί και σε λατρεύω, όσο τότε και ακόμη περισσότερο! Ακόμη πιο βαθιά! Είσαι η ζωή μου!».

Δείτε την ανάρτησή του Νίκου Χατζηνικολάου:

https://www.instagram.com/p/Ct3WRAHsTQc/


Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύζυγό του μιλώντας σε μία σπάνια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά και η μούντζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο γιατί είχε ανάψει πράσινο.

Είχα αγχωθεί η Κρίστη μου λέει πάμε να φύγουμε. Της είπα δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις. Απάντησε ναι, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα μου ζήτησε και συγγνώμη και έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι», είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πριν από μερικές εβδομάδες έχασε τον πολυαγαπημένο του Πατέρα και ανέβασε μία φωτογραφία στα social media, ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα νέα.

Μάλιστα είχε γράψει στη λεζάντα το εξής τρυφερό μήνυμα: «Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ για όλα!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved