Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η ανάρτηση για τις συναυλίες του - «Πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν...»
Showbiz

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η ανάρτηση για τις συναυλίες του - «Πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν...»

Την έντονη αντίθεση του σχετικά με τα καπνογόνα που ρίχνονται σε συναυλίες θέλησε να εκφράσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έγραψε ένα κείμενο το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους με αφορμή το περιστατικό που συνέβη σε δική του συναυλία.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε βρεθεί για συναυλία στο Matala beach festival στην Κρήτη το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου και κάποια στιγμή ένα από τα καπνογόνα που άναψαν, πετάχτηκε πάνω στη σκηνή.

https://www.instagram.com/p/CMRvozVAdly/

«Πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα.

Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα.

https://www.instagram.com/p/Ct350tDo0zR/

Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου.

Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά “υποβοηθήματα”. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου. Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα», έγραψε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στην ανάρτησή του.

papakonstnatinou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved