Τζαβέλλας-Κάβουρα: Ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη!
Showbiz

Τζαβέλλας-Κάβουρα: Ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη!

Η σχέση αυτή πηγαίνει τόσο καλά που ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη Βίκυ Κάβουρα έκαναν ήδη το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση τους και ζουν κάτω από την ίδια στέγη. 

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και κάτι μήνες, έχουν ήδη γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου και δείχνουν να έχουν αποκτήσει την απαραίτητη οικειότητα ανάμεσά τους η οποία παραπέμπει σε δύο ερωτευμένους.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό οι δυο τους πόζαραν για τους φωτογράφους έχοντας στο πλευρό τους τις μητέρες τους. Κάτι που σημαίνει ότι και οι οικογένειές τους αποδέχονται αυτή τη σχέση και δείχνουν χαρούμενες για αυτή την ένωση μεταξύ δύο ανθρώπων που είναι τόσο ερωτευμένοι.

Σύμφωνα με τη Real, η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήδη ζουν στο ίδιο σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία στη Βούλα.

Αυτές τις μέρες βέβαια είπαν να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και βρέθηκαν στο Παρίσι όπου απολαμβάνουν μία άκρως ρομαντική απόδραση. Μάλιστα η Βίκυ Κάβουρα ανέβασε μία υπέροχη σειρά φωτογραφιών, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved