Οι κόρες του Μάνου Πανταζή είναι δύο άγγελοι! Η ομοιότητά τους μαζί του!
Showbiz

Οι κόρες του Μάνου Πανταζή είναι δύο άγγελοι! Η ομοιότητά τους μαζί του!

Ο Μάνος Πανταζής υπήρξε ένας από τους γόηδες των 90s και φυσικά οι κόρες που έχει αποκτήσει με την επίσης κούκλα σύζυγό του Αργυρώ Παντελεάκη, δεν θα μπορούσαν παρά να μοιάζουν με αγγέλους!

Το ωραίο είναι πως η μεγάλη του κόρη είναι καστανομάλλα και με πιο σκούρα χρώματα και η μικρότερη είναι κατάξανθη. Η μεγάλη μοιάζει καταπληκτικά στον μπαμπά της όπως και η μικρή μόνο που η τελευταία φέρνει περισσότερο στη μαμά της.

Όπως και να έχει, η 6χρονη Άννα και η 4χρονη είναι τα καμάρια του μπαμπά και της μαμάς και φυσικά ο Μάνος Πανταζής έχει και στις δύο μεγάλη αδυναμία.

Μάλιστα, σε πρόσφατες επιδείξεις της σχολής χορού και μπαλέτου που παρακολουθούσαν οι μικρές, ο Μάνος Πανταζής ήταν εκεί, στην πρώτη σειρά για να τις απολαύσει και να τις εμψυχώσει για την προσπάθειά τους και φυσικά ο πρώτος που απαθανάτισε τις στιγμές.

Μάλιστα κάποιες φωτογραφίες τις ανέβασε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας πολύ περήφανος για εκείνες.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάνος Πανταζής μας είχε απασχολήσει την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ως παίκτης της Φάρμας, η οποία υπήρξε και η αφορμή για να επιστρέψει τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Ξέρει όμως πως καμία θέση δεν είναι καλύτερη από εκείνη του τρυφερού μπαμπά και συζύγου για την οικογένειά του που υπεραγαπά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των κοριτσιών του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved