Σπυροπούλου: Έξι μήνες μετά τον τοκετό ποζάρει με μπικίνι και οι κοιλιακοί της εντυπωσιάζουν
Showbiz

Σπυροπούλου: Έξι μήνες μετά τον τοκετό ποζάρει με μπικίνι και οι κοιλιακοί της εντυπωσιάζουν

Κι όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να χάσει τριάντα κιλά έξι μήνες μετά τον ερχομό του γιου της και είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια μιλούν από μόνες τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με ψηλόμεσο ασπρόμαυρο μπικίνι στον καθρέφτη του σπιτιού της και μας άφησε άφωνους με το καλλίγραμμο κορμί της και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

spyropoulou-(5).jpg

Η όμορφη παρουσιάστρια ακολούθησε συγκεκριμένο πρόγραμμα καθημερινά με έναν μοναδικό συνδυασμό εκγύμνασης και διατροφής που της έφερε και το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Παρόλο που έχει αφιερώσει όλο τον χρόνο της στον μικρούλη της που τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα βαφτιστεί, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Κωνσταντίνα βρίσκει πάντα χρόνο για να ξεκλέψει προκειμένου να γυμναστεί και να διατηρήσει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της

Δες τις πρόσφατες φωτογραφίες της στη gallery

«Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά, προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη κάτι που εγώ θα καθυστερήσω λιγάκι. Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως, όλα τα καταφέρνεις», είχε απαντήσει στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

spyropoulou-(3).jpg


Θυμίζουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε φτάσει 90 κιλά μετά τη γέννα και ήθελε να επιστρέψει στα 60 με τα οποία ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας μέχρι να φτάσει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved