Style Report από τη Σίσσυ Χρηστίδου! Τα φορέματα που αναδεικνύουν την μαυρισμένη σιλουέτα της
Showbiz

Style Report από τη Σίσσυ Χρηστίδου! Τα φορέματα που αναδεικνύουν την μαυρισμένη σιλουέτα της

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές της, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ήδη μαυρίσει από τις πρώτες βουτιές της και οι στιλιστικές της επιλογές είναι το κάτι άλλο!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, επιλέγει συνήθως φορέματα στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και το τελευταίο διάστημα σε χρωματισμούς που αναδεικνύουν όσο τίποτα την μαυρισμένη της επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα λατρεύει το λευκό, όλες τις αποχρώσεις του μπλε και φυσικά το αγαπημένο της χρώμα που δεν είναι άλλο από το κοραλί.

sissychristidou_316542010_1062742364422186_7134972729059946407_n.jpg

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως η παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχει ξεκινήσει διατροφή και μάλιστα δεν είχε διστάσει να κάνει και χιούμορ!

Η Σίσσυ βέβαια ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για την υγεία της κι έτσι επέλεξε να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ώστε να αποβάλλει τα περιττά κιλά που ενδεχομένως την ενοχλούν. Το έχει ήδη καταφέρει και μάλιστα στην πρόσφατη φωτογραφία της που πόζαρε με λευκό καλοκαιρινό σύνολο η αλλαγή της είναι εμφανέστατη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν ότι τρεις φορές στην ζωή της προσπάθησε να χάσει πολλά κιλά. Τη μία ήταν όταν στην πρώτη εγκυμοσύνη της πήρε 40 κιλά, στην δεύτερη που πήρε 30 κιλά και στην τρίτη που δεν ολοκληρώθηκε και πήρε 20 κιλά και εκεί ξεκίνησαν τα ορμονικά προβλήματά της.

xrhstidou-(7).jpg

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.'Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved