Δανάη Παππά: Η stylish εμφάνισή της στην παραλία και το αξεσουάρ μαλλιών που δεν αποχωρίζεται!
Showbiz

Δανάη Παππά: Η stylish εμφάνισή της στην παραλία και το αξεσουάρ μαλλιών που δεν αποχωρίζεται!

Στα καλύτερά της η Δανάη Παππά!

Η όμορφη ηθοποιός που θα απολαύσουμε για μια ακόμη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», μπορεί να συνεχίζει τα γυρίσματα καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι σκηνές για τον τρίτο κύκλο, ωστόσο ξεκλέβει χρόνοι και απολαμβάνει ξέγνοιαστές στιγμές σε μίνι αποδράσεις με τον αγαπημένο της.

danouuz_343185727_2000836643595405_6153409319778500593_n.jpg

Στις τελευταίες της φωτογραφίες μάλιστα εντυπωσίασε με την beach εμφάνισή της αλλά και με το αξεσουάρ μαλλιών που δεν αποχωρίζεται, ώστε να είναι πάντα σικάτη ακόμη και στη θάλασσα.

Δες τι επέλεξε στη gallery

Αναφορικά με τις εξελίξεις του ρόλου της, αν αξίζει σε μια ηρωίδα να έχει θετική εξέλιξη, αυτή σίγουρα είναι η Θοδώρα Αγγελάκη που στον προηγούμενο κύκλο της σειράς είδε τη ζωή της να διαλύεται δύο φορές. Μία με τον θάνατο του Πέτρου Βρουλάκη και ακόμα μια με το παιδί που έχασε. Η ζωή όμως της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και έφερε στον δρόμο της τον Λευτέρη.

sasmos.jpg

Ένας υπέρλαμπρος γάμος θα στηθεί στο χωριό και η Θοδώρα θα είναι η πιο όμορφη νύφη που έχει περάσει ποτέ, όχι μόνο από την Άνω Ποριά αλλά από την Κρήτη ολόκληρη. Η ευτυχία τους όμως δεν θα σταματήσει στην εκκλησία ή το ταξίδι του μέλιτος. Η Θοδώρα μέχρι το τέλος της σεζόν θα μάθει ότι είναι έγκυος, γεγονός που θα κάνει τον Λευτέρη τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο πάνω στη γη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved