Χάρης Τζωρτζάκης: «Το μετάνιωσα που πήγα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου»
Showbiz

Χάρης Τζωρτζάκης: «Το μετάνιωσα που πήγα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Ο Χάρης Τζωρτζάκης ανήκει σε αυτή τη γενιά καλλιτεχνών που εκτίθενται, που μιλούν, που φωνάζουν, που έχουν άποψη, που αντιδρούν, που δεν σωπαίνουν. Και ας τους στοιχίζει.

Ανήκει σε αυτή τη γενιά των ανθρώπων που η πραγματική τους αγάπη για την Τέχνη τους δεν επιτρέπει τις εκπτώσεις και ας κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Αυγή ο Χάρης Τζωρτζάκης μιλά για την επιλογή του να δίνει συνεντεύξεις εκεί που νιώθει πως έχει «χώρο» να μιλήσει αποκαλύπτοντας πως μετάνιωσε που πήγε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

tzortzakis-(7).jpg

Έχω την αίσθηση από τις συνεντεύξεις σου ότι ένα κομμάτι της δουλειάς σου δεν σου πολυαρέσει. Τώρα που κάνουμε αυτή τη συνέντευξη, δεν ξέρω αν πραγματικά την ήθελες ή κάνεις ένα συμβιβασμό λόγω δουλειάς.

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι συμβιβασμός. Γιατί το μέσο στο οποίο δίνω τώρα τη συνέντευξη ξέρω ότι είναι σοβαρό και υπάρχει χώρος για να μιλήσω ελεύθερα και να εκφράσω αυτά που θέλω χωρίς αερολογίες και χαζομάρες, που ενδεχομένως θα γίνονταν σε μια τηλεοπτική πρωινή ή βραδινή εκπομπή.

Άρα, θα έλεγες και όχι αν έπρεπε να δώσεις μια συνέντευξη κάπου που δεν σου εγγυάται κάτι τέτοιο;

Βέβαια και έχω πει όχι. Έχω επιλέξει άλλες φορές να μιλήσω σε κανάλια και σε ανθρώπους που δεν θα μίλαγα μόνο και μόνο για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Κάθε φορά τα ζυγίζεις και παίρνεις μια απόφαση.

1675686849388-616514714-xaris-tzortzakis-people-231-1.jpg

Αυτές οι φορές σε έχουν δικαιώσει;

Άλλες φορές δικαιώθηκα, άλλες το μετάνιωσα. Υπήρχαν και κάποιες εκπομπές που μετάνιωσα που πήγα. Για παράδειγμα, σε μια συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το μετάνιωσα. Μια χαρά όσοι πάνε. Και εγώ πήγα, δηλαδή. Απλώς δεν υπήρχε σημείο επαφής γιατί ο άνθρωπος δεν με γνώριζε καν. Δηλαδή, δεν ήξερε καν ποιος είμαι και τι κάνω. Ήταν πολύ αμήχανο. Και εγώ ένιωσα αμήχανα. Αλλά υπήρχαν άλλες στιγμές, με το κίνημα του MeToo, για παράδειγμα, που υπήρχε λόγος, νομίζω, να βγω σε τέτοιες εκπομπές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved