Χάρης Τζωρτζάκης: «Κατάντησαν οι ηθοποιοί να είναι διαφημιστές και όχι ηθοποιοί»
Showbiz

Χάρης Τζωρτζάκης: «Κατάντησαν οι ηθοποιοί να είναι διαφημιστές και όχι ηθοποιοί»

Ο Χάρης Τζωρτζάκης ανήκει σε μια νέα γενιά καλλιτεχνών που εκτίθενται και που αυτό το θεωρούν αυτονόητο. Νιώθει ο ίδιος να του έχει στοιχίσει;

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Έχει θετικά, έχει και αρνητικά. Λέμε τα αρνητικά μονίμως και αποτρέπουμε τον κόσμο να βγαίνει να μιλάει και να εκφράζεται. Έχει αρνητικά, βέβαια, γιατί εκτίθεσαι σε μια κοινωνία που πρέπει να τα έχεις με όλους καλά για να έχεις δουλειές, για να σε παίρνουν, να είσαι αρεστός ανεξάρτητα από τη δουλειά σου. Πολλές φορές σε επιλέγουν επειδή είσαι ο «καλός συνεργάτης» που δεν θα πει τίποτα, που θα είναι πάντα εκεί χωρίς να διαφωνεί. Εγώ δεν είμαι από αυτούς. Κάποιοι, λιγότεροι βέβαια, θέλουν προσωπικότητες που δεν μασάνε τα λόγια τους, που παίρνουν θέση».

tzortzakis-(6).jpg

Άρα, δεν έχει υπάρξει μόνο εμπόδιο;

«Θα ήμουν άδικος αν το έλεγα αυτό. Πολύς κόσμος μπορεί να μην με έχει δει σε κάποια παράσταση, αλλά να έχει διαβάσει κάτι που έγραψα. Ένα άρθρο ή κάποια ποστ στο facebook, κάποια συνέντευξή μου, κάποια δημόσια τοποθέτησή μου και να με έχει εκτιμήσει. Πολλές φορές με έχει σταματήσει κόσμος στον δρόμο επειδή έχει διαβάσει κάτι το οποίο έγραψα ή είπα. Ξέρεις, εμένα μου αρέσει πολύ να αυτοσαρκάζομαι και να αναιρώ την εικόνα μου. Όχι την εξωτερική. Το τι βγαίνει προς τα έξω. Μου φαίνεται λίγο γελοίο όλο αυτό που συμβαίνει με τους καλλιτέχνες της γενιάς μου, που προβάλλουν μονίμως ένα lifestyle. Κατάντησαν οι ηθοποιοί να είναι διαφημιστές και όχι ηθοποιοί.

1675175662440-410820517-xaris-tzortzakis-people-231-1.jpg

Το θεωρώ γελοιότητα όλο αυτό που γίνεται στα social media, που παρουσιάζουμε μία τόσο «υπέροχη ζωή». Κοιτάξτε τι ωραία που περνάμε, σε τι ωραία ξενοδοχεία πηγαίνουμε, τι προϊόντα πίνουμε και τι ωραία ρούχα φοράμε. Όλο αυτό είναι μια βλακεία. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι το σύστημα εκμεταλλεύεται την εικόνα των ηθοποιών και των καλλιτεχνών με σκοπό να πουλήσει προϊόντα. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση. Είσαι ηθοποιός ή διαφημιστής; Γιατί άμα είσαι διαφημιστής, είναι άλλο επάγγελμα», εξομολογείται ο ηθοποιός στην εφημερίδα Αυγή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved