Συγκλονίζει η Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Είχα πάθει αγχώδη διαταραχή, έπιασα πάτο»
Showbiz

Συγκλονίζει η Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Είχα πάθει αγχώδη διαταραχή, έπιασα πάτο»

Στούντιο 4: Η Μαρία Διακοπαναγιώτου ήταν σήμερα (26/6) καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και στο πώς το ξεπέρασε.

«Ο λόγος που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία είναι γιατί στη δεύτερη καραντίνα έπαθα αγχώδη διαταραχή. Την άκουσα πολύ στη δεύτερη καραντίνα. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα πρακτικά. Δεν μπορούσα να βγω έξω, ούτε να υπάρχω μόνη μου στο σπίτι, φοβόμουν μην πεθάνει η μαμά μου και ο σκύλος μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν κοιμόμουν.

maria.png

Το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν κοιμόμουν. Μπορείς να τρελαθείς από την αϋπνία. Αυτό κράτησε αρκετό καιρό αλλά έπιασα πάτο. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι μίλαγα στον εαυτό μου και τον χαστούκιζα. Μου έλεγα "τελείωσες", έγινα πολύ αυστηρή», είπε αρχικά η Μαρία Διακοπαναγιώτου και συνέχισε:

«Ήμουν σκληρή, με μάλωνα, ήμουν σκληρή αλλά με αγάπη. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ήταν όλο βάρος που ξύπναγα και το κοιμόμουν. Δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει αν δεν θες, δεν λύνεται.

1687793310000-213792877-maria.png

Άκουγα έναν ήχο στο αφτί μου για τρεις μήνες και είναι σοκαριστικό. Είχα πάει σε όλους τους γιατρούς για να δω αν είναι κάτι άλλο, αλλά τελικά λύθηκε με την ψυχοθεραπεία. Όταν σου συμβαίνουν πολλά μαζί, δεν προλαβαίνει ο νευροδιαβιβαστής να επεξεργαστεί τα δεδομένα, οπότε κρασάρεις. Πάλευα πώς θα ξυπνήσω, πώς θα φάω… ».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved