Μάριος Φραγκούλης: «Είμαι καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω ότι οι λίγοι φίλοι μου θα είναι για πάντα εδώ»
Showbiz

Μάριος Φραγκούλης: «Είμαι καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω ότι οι λίγοι φίλοι μου θα είναι για πάντα εδώ»

Ο Μάριος Φραγκούλης μιλά για τις πιο σημαντικές συνεργασίες της καριέρας του και όχι μόνο σε γνωστή εφημερίδα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλά και για το τίμημα της αναγνωρισιμότητας.

  • Είστε διεθνώς αναγνωρισμένος. Ποιο είναι το καλύτερο που ακολουθεί μια τέτοια αναγνώριση; Και ποιο είναι το χειρότερο τίμημα αυτής της επιτυχίας;

Το καλύτερο είναι ότι είσαι σίγουρος ότι το κοινό σου θα σε ακολουθεί και δεν θα εγκαταλείψει, άρα η ερώτηση «ποιο είναι το επόμενο βήμα;» δεν έχει τόσο πολύ βάρος για σένα. Είναι με τα χρόνια πιο δυνατή η αγάπη του κόσμου, η εκτίμηση και ο σεβασμός στο πρόσωπό σου, στη δουλειά σου, στο ότι όλη αυτή η δουλειά που έκανες δεν πήγε χαμένη. Πιστεύω πως δεν υπάρχει «χειρότερο τίμημα». Είμαι καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ότι οι λίγοι φίλοι που έχω θα είναι για πάντα εδώ.

  • Υπάρχει, όλα αυτά τα χρόνια πορείας, κάποια εμπειρία που αισθάνεστε ότι σας έχει σημαδέψει; Κάποια συνεργασία που σας καθόρισε;

To West End του Λονδίνου και ο πολύ σπουδαίος παραγωγός Κάμερον Μάκιντος που μου έδωσε αυτή την τεράστια ευκαιρία να παίξω τον ρομαντικό ήρωα Μάριο. Και, φυσικά, η γνωριμία μου με τον Ισπανό τενόρο Αλφρέντο Κράους που με έκανε πολύ δυνατό τραγουδιστή, με αυτοπεποίθηση.

  • Πώς βλέπετε τα πράγματα στις μέρες μας;

Η αγωνία μου αφορά το θέμα της εκπαίδευσης των νέων, τα κοινωνικά, την ισότητα στη μουσική εκπαίδευση, το μπούλινγκ που υφίστανται. Θεωρώ, επίσης, ότι πρέπει να υπάρχουν προγράμματα που να δίνουν συμβουλές στους γονείς των παιδιών στα σχολεία.

Και αυτό γιατί έχει αλλάξει η κοινωνία και πολλά πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε με άλλο μάτι. Φυσικά, υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης. Αλλά, πρέπει να είμαστε «σύγχρονοι» και να επιμένουμε στην αλήθεια, είπε ο Μάριος Φραγκούλης στην Απογευματινή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved