Μαρίνα Καλογήρου: «Είναι η πρώτη μου φορά με σημαντικό ρόλο στην Επίδαυρο»
Showbiz

Μαρίνα Καλογήρου: «Είναι η πρώτη μου φορά με σημαντικό ρόλο στην Επίδαυρο»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Καλογήρου σε γνωστό περιοδικό.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Επίδαυρο καθώς φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει φέτος κρατώντας έναν σημαντικό ρόλο.

  • Πρώτη φορά φέτος στην Επίδαυρο;

Είναι η πρώτη μου φορά με σημαντικό ρόλο. Έχω ξαναπαίξει δύο φορές, με σκηνοθέτη τον Θόδωρο Τερζόπουλο, αλλά τότε ήμουν στον Χορό.

  • Πώς είναι να παίζεις σε αυτό τον χώρο;

Είναι σαν πνευματική εμπειρία. Η ενέργεια είναι μεγαλειώδης, νιώθεις μια βαθιά σύνδεση με κάτι το πρωτογενές, μία εσώτερη μνήμη. Επίσης νιώθεις μικρός και ταπεινός και ταυτόχρονα ολόκληρος και απέραντος.

kalogirou.jpg
  • Ονειρευόσουν να παίξεις με κάποιον από τους άλλους ηθοποιούς του θιάσου;

Ήθελα πολύ να δουλέψω με την Ιώ Βουλγαράκη, τον Άκη Σακελλαρίου και την Ελένη Κοκκίδου. Το λέγαμε χρόνια και να τώρα που γίνεται.

  • Πριν σε γνωρίσουμε ως ηθοποιό είχες εργαστεί ως χορεύτρια. Αμφιταλαντεύτηκες ποτέ μεταξύ χορού και υποκριτικής;

Όχι, ποτέ. Ο χορός ήταν ο τρόπος να βρίσκομαι δίπλα σε μία αγαπημένη μου γυναίκα που αλλιώς θα την έχανα. Για χάρη της το έκανα. Δεν βρίσκω τον εαυτό μου μέσα στον χορό παρά μόνο όταν χορεύω ελεύθερα, στο σπίτι μου ή στη φύση. Η υποκριτική είναι σαν να τα συγκεντρώνει όλα για μένα. Το σώμα, τη φωνή, το συναίσθημα, τον λόγο, τις λέξεις, τους χαρακτήρες, την ενσυναίσθηση. Κάπως όλα...

  • Θέατρο, κινηματογράφος ή τηλεόραση; Πού νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου;

Σε όλα. Αρκεί να έχει βάθος η συνεύρεση και σε καλλιτεχνικό και σε ανθρώπινο επίπεδο. Με ενδιαφέρει η πρόθεση μιας δουλειάς και το ήθος των ανθρώπων γύρω μου, είπε η Μαρίνα Καλογήρου στο Gala.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved