Γιώτα Φέστα: «Και οι δύο κόρες μου είναι καλλιτέχνες»
Showbiz

Γιώτα Φέστα: «Και οι δύο κόρες μου είναι καλλιτέχνες»

Η τηλεοπτική Αμαλία της σειράς Σασμός, κατά κόσμον Γιώτα Φέστα, μιλά για όλα σε συνέντευξή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρει τους λόγους που δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική της ζωή ενώ αποκαλύπτει πως και οι δύο της κόρες είναι στον ίδιο χώρο με εκείνη.

  • Παρά τις μεγάλες επιτυχίες, είστε ένας άνθρωπος που κρατά χαμηλούς τόνους. Ποιες είναι οι σταθερές αξίες όλα αυτά τα χρόνια;

Οι δύο κόρες μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Αν και φαίνομαι κοινωνική, είμαι μάλλον μοναχικός άνθρωπος. Πολύ συχνά θέλω να απομονώνομαι από τον πολύ κόσμο. Και η αλήθεια είναι πως δεν περνάω κι άσχημα μόνη μου. Δεν μου αρέσει να κοινοποιώ την προσωπική μου ζωή, δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου.

  • Ούτε δίνετε συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις...

Δεν αισθάνομαι άνετα... Βλέπω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλούν για τα προσωπικά τους άνετα και χωρίς ταμπού και ξέρω πως εγώ θα ένιωθα πολύ δύσκολα στη θέση τους. Δεν θα ήμουν αληθινή, θα έλεγα άλλα πράγματα από αυτά που πιστεύω και γενικά θα ήταν μια μάλλον δυσάρεστη κατάσταση. Αλλά δεν ξέρει κανείς, μπορεί και να απαλλαγώ επιτέλους από τέτοιου είδους ταμπού. Αισθάνομαι πάντως πολύ ότι εκφράζω μέσα από τους χαρακτήρες που παίζω ένα πολύ προσωπικό μου κομμάτι.

festa1.jpg
  • Δεν είχατε ποτέ τέτοιου είδους φιλαρέσκειες;

Μπα, όχι. Αλλά καμιά φορά σκέφτομαι πως είναι κι αυτό μία άλλου είδους φιλαρέσκεια.

  • Οι κόρες σας έχουν κληρονομήσει την καλλιτεχνική σας φύση; .

Και οι δύο κόρες μου είναι καλλιτέχνες. Η μεγάλη μου κόρη είναι χορεύτρια και ηθοποιός και δουλεύει στο Παρίσι. Η μικρή μου κόρη τελειώνει το master στα εικαστικά στη Γλασκόβη, είπε η Γιώτα Φέστα στο Τύπος TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved