Θανάσης Αλευράς: «Ό,τι ήταν να μας φοβίσει μας φόβισε. Τα έχουμε ζήσει όλα»
Showbiz

Θανάσης Αλευράς: «Ό,τι ήταν να μας φοβίσει μας φόβισε. Τα έχουμε ζήσει όλα»

Tη Δευτέρα 3 Ιουλίου ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς θα εμφανιστεί στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, καθώς παρουσιάζει φέτος σε όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά, ένα αυτοβιογραφικό μουσικοσατιρικό πρόγραμμα με τίτλο «40+Βγαίνω» σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Ύστερα από τις sold out χειμερινές εμφανίσεις του στο «Vox» με την ίδια παράσταση, τολμάει να περιοδεύσει στην επαρχία για να δώσει με το γέλιο κουράγιο στον κόσμο, όπως ο ίδιος δηλώνει σήμερα.

«Ήταν ένα όνειρο τριών ετών. Η γενιά των 40άρηδων γελάει, αναπολεί, νοσταλγεί και συγκινείται πολύ με την παράσταση αυτή. Δείχνει τι έχουμε περάσει όλοι εμείς οι σημερινοί σαραντάρηδες. Έπειτα από αυτή την παράσταση πολλά πράγματα μετακινήθηκαν μέσα μου. Είναι μια πολύ προσωπική εξομολόγηση, όπου, όμως, κουμπώνει όλη η γενιά μου. Και έπειτα από 24 χρόνια στο θέατρο, ένιωσα ότι στο εξής θέλω να πορευτώ πάνω σε αυτό το στυλ θεάτρου. Μου ταιριάζει πολύ το one man show», αναφέρει στο Secret.

Ο γνωστός ηθοποιός ξέρει τι φοβούνται οι σημερινοί σαραντάρηδες, μιας και ανήκει και αυτός σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.

alevras2.jpg

«Ό,τι ήταν να μας φοβίσει μας φόβισε. Τα έχουμε ζήσει όλα. Έχουμε περάσει αρρώστιες, πανδημίες, οικονομική κρίση, τεχνολογική έκρηξη, μεταναστεύσεις. Και τώρα είναι η ώρα μας. Αυτή τη στιγμή ηγείται η γενιά των 40άρηδων. Τα 40, πιστεύω, είναι για κάθε άνθρωπο μια κομβική ηλικία, γιατί πάντα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος ζωής. Και νιώθεις ότι δεν έχεις τον άπειρο χρόνο να αναβάλλεις τη ζωή που θέλεις.

Κλείνοντας την παράσταση, αυτό που λέω είναι ότι δεν έχει νόημα να φοβόμαστε. Η παράσταση όλη έχει ως παρονομαστή να διώξουμε τον φόβο και, έτσι, ο θεατής φεύγοντας παίρνει κουράγιο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved