Θανάσης Αλευράς: «Τώρα νιώθω ότι έχω πετύχει όσα ονειρευόμουν»
Showbiz

Θανάσης Αλευράς: «Τώρα νιώθω ότι έχω πετύχει όσα ονειρευόμουν»

Ο Θανάσης Αλευράς μιλά σε εβδομαδιαία εφημερίδα και είναι άκρως αποκαλυπτικός.

Άραγε, ο ίδιος έχει απαλλαγεί από τους δικούς του φόβους;

«Όχι, καλέ, τι είμαι εγώ; Κάνω όμως μεγάλη προσπάθεια. Άργησα να απαλλαγώ από τους φόβους μου και ίσως τώρα έχω αρχίσει να απελευθερώνομαι. Δεν είναι απλό το τι σημαίνει φόβος για τον καθένα. Είναι κάτι κρυμμένο σε βαθιές μας πεποιθήσεις, στον πρώτο μας προγραμματισμό μέχρι τα 7 μας χρόνια, όπως λένε και οι ψυχολόγοι.

Και σε εμένα, που είμαι από επαρχία, υπήρχε το “μη μιλήσεις, τι θα πει ο κόσμος, μη ζητάς πολλά, να σου αρκούν τα λίγα”. Και τώρα εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτός ο τρόπος σκέψης.Μετά τα 35 μου κατάλαβα ότι παίζω το πρόγραμμα κάποιων άλλων και ότι δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα.

alevras.jpg

Και τότε άρχισε η πραγματική αναζήτηση. Ήθελα να μάθω πού τελειώνει η μάνα μου και ο πατέρας μου και πού αρχίζει ο Θανάσης. Εκεί, μέσα σε αυτή την αναζήτηση, πέταξα αρκετά πράγματα από πάνω μου και συνεχίζω να πετάω. Τώρα νιώθω ότι έχω πετύχει όσα ονειρευόμουν. Ήμουν ένα παιδί στα Γιάννενα που ήθελε να φύγει για την Αθήνα. Να καταφέρω να κάνω θέατρο. Και το έκανα. Με όλους τους φόβους μου και την ανασφάλεια. Ένας μόνος του άνθρωπος με το ΚΤΕΛ ήρθε εδώ και όλα μετά έγιναν βήμα βήμα. Έχω δουλέψει σκληρά και πολύ τίμια.

Και αυτό φτάνει τώρα για μένα. Ολοκληρώθηκε μέσα μου το θέατρο, γιατί έδωσα πολλή ενέργεια, πολλά χρόνια. Τώρα θέλω να τραβηχτώ λίγο από το θέατρο και να κάνω αυτό που θέλω, όπως εγώ το σκέφτομαι», είπε ο Θανάσης Αλευράς στο Secret.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved