Γιώργος Ηλιόπουλος: «Η προσωπική μου ζωή είναι βαρετή. Ζω σαν συνταξιούχος από την εφηβεία»
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Η προσωπική μου ζωή είναι βαρετή. Ζω σαν συνταξιούχος από την εφηβεία»

Για όλους και για όλα μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστή εφημερίδα ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο ηθοποιός μάλιστα δεν διστάζει να πει ότι από την εφηβεία του μόλις, ζει σαν συνταξιούχος.

  • Από τις συνεργασίες που έχετε κάνει με συναδέλφους σας, ποιους ξεχωρίζετε και γιατί;

Την Αθηνά Μαξίμου, τον Νίκο Κουρή, τη Βασιλική Ανδρίτσου και πάνω απ’ όλα ο δάσκαλός μου ο Κώστας Καζάκος, ο οποίος ήταν «φύλακας άγγελός μου».

Η Πέμη Ζούνη και ο Γρηγόρης Βαλτινός, που με βοήθησαν πολύ στα πρώτα μου βήματα. Επίσης, θέλω να πω ότι πιστεύω στον Άγιο Βασίλη και στα θαύματα, καθώς ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Μαίρη Σαουσοπούλου σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, που δεν θέλω να αναφέρω τώρα, ήρθαν από το πουθενά και με βοήθησαν πολύ!

  • Στην τηλεόραση, εκτός από τους ρόλους σας ως ηθοποιός, σας έχουν γίνει προτάσεις και από άλλα concepts, παράδειγμα για κάποια εκπομπή;

Έχω κάνει δυο πιλότους για τηλεπαιχνίδια, αλλά τελικά επιλέχτηκαν άνθρωποι που δούλευαν ήδη στους τηλεοπτικούς σταθμούς και έπρεπε να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

  • Ο Γιώργος πως είναι στην προσωπική του ζωή;

Η προσωπική μου ζωή είναι βαρετή, ζω σαν συνταξιούχος από την εφηβεία. Είμαι ευτυχισμένος, θεωρώ πως είμαι παντρεμένος γιατί έχω βρει τον άνθρωπό μου, υπάρχει αλληλοθαυμασμός ανάμεσά μας. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε και επίσημα, για τους δικούς μας πιο πολύ. Ποτέ δεν έκανα καριέρα ως ζεν πρεμιέ, ποτέ δεν πούλησα ομορφιά και γοητεία, και μου κάνει τρομερή εντύπωση το ενδιαφέρον του κόσμου για την προσωπική μου ζωή.

  • Τηλεοπτικά ετοιμάζετε κάτι;

Μιλάω για αρκετά πράγματα, δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Θεατρικά τον χειμώνα θα είμαι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και είμαι συγκλονισμένος, διότι με έχει επιλέξει ο σπουδαίος Ρώσος σκηνοθέτης Adolf Shapiro και θα παίξουμε το θεατρικό του Τσέχοφ «Πλατόνοφ», είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος στην Espresso.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved