Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έχω κάνει δεκάδες άλλες δουλειές, μέχρι και λάντζα σε χασάπικο»
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έχω κάνει δεκάδες άλλες δουλειές, μέχρι και λάντζα σε χασάπικο»

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο ίδιος μιλά για όλα σε συνέντευξή του ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι και αυτός έχει μείνει χωρίς χρήματα και αναγκάστηκε να κάνει κι άλλες δουλειές.

  • Από τις τηλεοπτικές σας δουλειές ποιες ξεχωρίζετε και γιατί;

Εκτός από τις «Άγριες μέλισσες», τα «Σφηνάκια» ήταν μια σειρά που βρεθήκαμε δέκα ηθοποιοί με ένα πολύ μικρό μπάτζετ ως παραγωγή, που θέλαμε να κάνουμε τον κόσμο να περάσει καλά. Αγαπήθηκε πολύ η σειρά από τον κόσμο διότι αναγνώρισε σε εμάς την ειλικρίνεια μας και τον αυθορμητισμό μας.

  • Εκτός από ηθοποιός είστε και θεατρικός συγγραφέας, με έργα σας που έχουν ξεχωρίσει.

Έχω τη χαρά έργα μου να έχουν παιχτεί στο εξωτερικό και στην Αγγλία. Ένα έργο που έγραψα για το Δίστομο πριν από την καραντίνα έχει παιχτεί στην Οξφόρδη.

1675207184435-521982277-iliopoulos.jpg
  • Εκτός από τις επιτυχίες σας, έχουν υπάρξει στη δουλειά σας δύσκολες στιγμές οικονομικά;

Στη δική μας δουλειά το status είναι να είσαι άνεργος και κατ' εξαίρεση να έχεις δουλειά. Έχω υπάρξει χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά, έχω κάνει δεκάδες άλλες δουλειές, μέχρι και λάντζα σε χασάπικο.

  • Θα ήθελα να αναφερθούμε στον ρόλο σας στις «Άγριες μέλισσες» και στη μεγάλη επιτυχία που είχε η σειρά. Πώς το βιώσατε;

Για εμένα ήταν ένα πολύ μεγάλο δώρο. Αρχικά η σειρά σηματοδότησε την επιστροφή στην ελληνική μυθοπλασία. Απέδειξε ότι ο κόσμος έχει γούστο, έχει κριτήριο και, εάν του δώσεις το καλό, θα το εκτιμήσει. Από την άλλη, σύστησε στο κοινό μια σειρά από ηθοποιούς που μας ήξερε μόνο από το θέατρο.

Αυτό ήταν το μεγάλο συν της σειράς εκτός από το εξαιρετικό σενάριο. Από τις «Άγριες μέλισσες» ο κόσμος αλλά και οι άνθρωποι της τηλεόρασης αναγνώρισαν σε εμένα ότι πέρα από κωμικός ηθοποιός έχω κάνει και άλλα πράγματα, που μέχρι τότε μπορούσαν να τα δουν μόνο μέσα από το θέατρο, είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος στην Espresso.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved