Τούνη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της, οι επώνυμοι νονοί και το ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα
Showbiz

Τούνη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της, οι επώνυμοι νονοί και το ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της μιας που μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ολοκληρώνουν τις αγορές για το νέο τους σπίτι.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό! Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα μέσα από νέο story της αύριο φεύγει για διακοπές παρέα με την κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα, Στέλλα Πάσσαρη.

Προορισμός η Γαλλική Ριβιέρα και μαζί θα έχουν φυσικά, όπως είπε και τον μικρό Νουνίτο.

touni-(6).jpg

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού σε προηγούμενο story της έλειπε πως μέσα σε όλα ετοιμάζει και τη βάφτιση του γιου της ενώ νονοί θα είναι η φίλη της, Στέλλα Πάσσαρη αλλά και ο Γιώργος Μανίκας.

Δες το βίντεο της

«Το “νουνίτο” δεν είναι το όνομα του μωρού, δεν το είπαμε έτσι. Είναι όπως λέμε “αγάπη μου”, “φως μου”. Νομίζω ότι βγήκε, κάπως στο μυαλό μου το συνδύασα με το γαλατάκι επειδή θηλάζει όλη μέρα. Νουνίτο» απάντησε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη εξηγώντας τον λόγο που φωνάζει το μωρό της έτσι ενώ για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια θα σου έλεγα καριέρα αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved